sen som vanligt..

..och här sitter jag vid datorn. BRA?

Om en vecka..

..då ligger jag i en mysig säng på ett mysigt hotell med en mysig pojkvän i Paddington, London, England, Great Britain, Europe, världen! :D


skådisar

Jag gjorde ett test på Facebook om vem som skulle bli min celebrity boyfriend, och resultatet visade Ben Affleck. Visst är han snygg i Pearl Harbour, men Josh Hartnett är ändå snäppet snyggare. Ni som sett filmen, tänk er den där scenen vid de upphängda fallskärmarna då det blåser och han har vit tshirt. O.M.G, säger jag bara. Sen är tjejskådisen som spelar Evelyn (eller vad hon heter) riktigt snygg också. Alla Hollywood-skådisar är förvisso snygga, men värsta filmen med snyggast skådisar måste vara antingen Pearl Harbour eller The Notebook. Den scen jag gillar mest med den filmen är då Noah och Ally (heter hon så?) springer ut i havet och tjejen (skådespelaren heter Rachel McAdams) säger: "Say you're a bird!" och han, efter lite tvivel, säger: "If you're a bird, I'm a bird". Jag älskar den filmen. Min favorit. Söt, rolig, sorglig och fina kläder.

Appropå snyggingar på film, har ni sett The Butterfly Effect?. Det är en jävligt bra film, med Ashton Kutcher i huvudrollen. Snygging säger jag bara! Han är riktigt snygg i alla filmer han gjort tycker jag. Sen förstår jag inte varför han är ihop (gift?) med en typ tio år äldre tjej, hallå?! Han kan ju få vem som helst, och så väljer han en gamling med hängpattar (okej, inte riktigt, men nästan!). 

Faast.. trots alla snyggingar på vita duken är ändå min drömprins Äppelpojken.

jag vann också, lite..

Nu är jag redan hemkommen från en händeserik dag på Youth Jazz Festival ´09. Det var skoj. :) Det enda tråkiga var kanske att cymbalerna försvann av nån konstig anledning.

Jag kom förresten tvåa i tipspromenaden på DNA igår, och vann som pris att köpa ett par Converse för halva priset. Vilka ska jag välja? ;)


Nu ska jag och Micke kolla lite på vad vi ska göra i London. Vi ska ju åka dit om en vecka och två dagar! Det kommer bli superduperjättemysigt! puss på det!

tjohoo

Jag vill börja mitt blogginlägg med att gratulera bästaste äma som vann fototävlingen på skolaffären DNA igår! GRATTIIIIIIISSSS!!!!!!

Sen vill jag berätta att jag skaffat ett jobb, och att jag ska på ungdomsjazzen idag. Vi i Glenn och Grabbarna ska spela på kvällen på konsert & kongress, och alla som vill får komma och kolla. Det kostar 60 kr med csn-kortet tror jag. :) peppa!


17 år

snurra flaskan jag har aldrig sanning eller konsekvens
vad vill du veta fråga bara jag berättar vad som helst

busfabriken

Nu sitter jag på busfabriken. Jag har inget att göra, både Leila och Linn har kunder och jag sitter bara här vid datorn. Nerden nr 2 (Leila är egentligen värst).

Jag chattar med äma på min mobil (har ju msn i mobilen). Men det är segt att skriva med mobilknapparna. Jaja, jag har inget mer att säga, vi hörs! puss

matte är visst min grej?

Idag fick vi tillbaka våra matteprov vi skrev i fredags. OCH VET NI VAD?

JAG KLARADE DET!!!!

G-gränsen låg på 15, jag fick 19 (eller 23 egentligen, läraren räknade konstigt). WOHOO!!
Detta ska firas med att äta choklad. På Coop Extra som jag och mikael var på igår, kunde man köpa tre stycken 150 grams chokladblock för 10 kronor. Fett värt? Egentligen ska man värma påsen så chokladen blir flytande och kan användas till bakverk, men varför inte käka som den är? :D

Om ett tag, när jag fått krafter, ska jag ta mig ner till Busfabriken och hänga lite med Leila och hennes nya anställda. Vi hörs! :)

brabra

Jag har inte börjat plugga än. Jag har spelat Pet Society, Travian, Harpan samt kollat in bloggar och bdb. Bra.

Nu när jag får stryk i både Travian och Harpan, lägger jag av och stänger av datorn.

Ett par sista ord bara, från "Ship in a bottle", av Bright Eyes:

I wanna be the house that you were raised in
The only place that you feel safe

mycket nu..

Idag hade vi debatt på religionen. Min grupp skulle föreställa bokstavstroende kristna, de vi debatterade mot skulle vara sekulariserade kristna samt bokstavstroende muslimer.

Det hela blev ganska löjligt då jag inte läst in mig så mycket på ämnet. Jag kunde inte riktigt stå emot våra motståndares argument. Jag testade med den taktik jag alltid kör med, nämligen improvisation, och det fungerade hyffsat bra. : )

Imorgon har jag mitt första Matte B-prov. Jag är nervös, men jag tror att det kommer gå ganska bra. Jag ska plugga lite nu, och lite imorgon.

Imorgon är det förresten sceniska-människornas första musikcafé, som jag ska gå på. Det ska bli kul att se vad de åstadkommit!

min nya baby

Igår impulshandlade jag en ny mobil + abonnemang. Eller, inte riktigt på impuls, men nästan. Jag hade inte planerat att gå dit just den dagen.

Den är väldigt lik min förra telefon, men ändå är den flashigare.

tisdag, WOHOOOOOOO!

  • Jag fick min studentmössa.
  • Äma tog bort sin tandställning, vilket firades på mcdo.
  • Jag hann med en tur fram och tillbaka till Tranås för att hämta en kjol.
  • Jag skrev ett tal.
  • Jag lekte med mikael. 

Där har ni alla saker jag hann med igår. Förutom det hann jag vara hemma och softa, måla naglarna, vara i skolan från 8.10 - 13.50, plugga matte, sitta vid datorn och få en glasskärva i foten.

Effektiva tjejen?

Idag är det skola från 12.10 - 16.10 som gäller, wohoo! Nånstans under dagen ska jag klämma in att gå till Krinolin och prova balklänningen med underkjol och skor. Antingen tar jag det innan skolan, på mitt hål eller efter skolan. Har inte riktigt bestämt mig än.. Jag tänkte även försöka få kontakt med ett gammalt jobb jag haft och höra om det skulle kunna vara aktuellt att agera timvikarie i sommar.



for your information

Jag kommer nog vara mer aktiv på Facebook än här i framtiden. :)

Coop Extra

Nu ska jag och mickebaby snart åka till Coop Extras V.I.P-invigning av den nya butiken. De ska ha godisregn från taket kl 12, och en korvgubbe ska sälja korv med bröd för fem kronor. Najs va?

Vi hörs, nu ska jag iväg och ha the moment of my life.

67 gemensamma vänner

Jag var inne på Dällzans Facebook och såg att hon och jag har 67 gemensamma vänner. Det är ju bara stört. Jag har inte ens 67 vänner..

still ill

Jag är ganska glad att jag får vara hemma, har ingen lust att vara där jag är på bilden.

Veronica Maggio är min nya idol. Hon är ju asgrym! Varför har jag inte upptäckt det tidigare? Visserligen är hennes melodier väldigt lika varandra, men jag bara älskar hennes röst och texter så det gör inte så mycket. Dock kommer jag nog tröttna ganska snart..

Hur mycket snor ryms det i en näsa?
Jag har varit tvungen att snyta mig minst var femte minut och det kommer precis lika mycket varje gång. När tar det slut? Hjälper det med näs-spray? Jag har inte lika mycket feber längre, vilket jag tycker är oerhört skönt. Igår när jag skulle somna var det extremt. Jag frös och alla leder värkte.

Jajaja..

Jag har lust att jobba just nu. Det vore kul att få föna lite tantfrillor och tvätta bort fett från gamla gubbars hårbotten. Även de små skrikiga barnen som inte vill sitta still vill jag ha. Eller, nja det kanske är bättre att vara hemma och softa..


Suris

sjukis

Det är fett synd om mig, jag är sjuk!

Det var fett synd om mig igårkväll på Skolan Är Vår, eftersom jag var sjuk, och detta uppmärksammade en viss person på J och kom fram typ 5000 gånger och skulle fråga hur jag mådde. Visserligen var det väldigt schysst gjort, men vi känner knappt varandra..

När jag ÄNTLIGEN fick åka hem vid klockan tre fick jag skjuts av Linda och somnade så småningom i min mysiga pojkväns varma famn (inte riktigt men typ). Han hade varit vaken med hjälp av alarm bara för att jag skulle komma till honom, något otroligt sött.

Idag kände jag mig lite bättre efter att ha tagit en Ipren. Därför bestämde vi oss, jag och mikael, för att göra en utflykt till Överskottsbolaget. Vi kollade upp bussar och insåg ganska snart att det inte går några bussar till ÖoB. Eftersom ingen av oss har körkort blev det detta alternativ iallafall. Vi tog tvåan in till stan och bytte där till buss nummer elva. Med denna färdades vi till Tallboda Centrum, vilket ligger gaanska nära ÖoB.

Från Tallboda Centrum var det bara att börja knalla. Vi gick till en början på cykelbanan, men efter ca 200 meter insåg vi att vi var tvungna att gå över en hårt trafikerad väg. Vi sprang över och hamnade på en åker. Denna åker fick vi sedan promera över och skorna blev väldigt blöta (iallafall mickes). När vi var mitt på åkern kunde vi se en skylt det stod Överskottsbolaget på och vi kände oss som de i Net-on-Net-reklamen (eller vad det nu är reklam för, iallafall de som vandrar i skogen för att få billiga priser i en affär långt in). När åkern äntligen tog slut kom vi till ytterligare en trafikerad väg, nämligen avfartsvägen från E4an.

Vi såg något som liknade en busshållplats vid vägrenen och tänkte att där kan vi gå på bussen när vi ska hem. Icke sa nicke, det gick inte. "Busshållplatsen" var ingen busshållplats, det var en informationsgrej för bilister. Då vi kommit förbi denna besvikelse och korsat en liten dunge kom vi fram till en lerig väg som så småningom skulle leda oss till vårt mål.

Väl inne på Överskottsbolaget gick vi med frusna öron och leriga skor omkring för att se om vi kunde hitta något att fynda. Efter ca en timmes vandrande omkring i butiken och ett par vädjande telefonsamtal till föräldrar senare för att få skjuts tillbaka till stan, påbörjade vi vår promenad.

Vi hade ingen aning om vart vi gick, men hamnade tillslut på Max, där varsitt Maxmål inhandlades. Efter att ha avnjutit denna utsökta lunch satte vi oss på 11:an och åkte till stan.

I stan skiljdes våra vägar, jag åkte hem och sov medan Mikael åkte hem och pluggade kemi (trodde jag, men det gjorde han inte).

Sådär, det finns folk som klagat på att mina inlägg blivit tråkiga och inte så utförligt skrivna. Därför fick ni nu ett riktigt skrivet inlägg. Happy?

PA:t är ÖÖÖÖÖVEEEEER!

Idag hade vi vår redovisning och med den säger jag tack och hej till Projektarbetet. Det enda som kvarstår är betygssnack, men det är ju inte så ansträngande.

Ikväll är det Skolan Är Vår. Jag ska vara funktionär, får se hur det blir, jag har feber just nu och mår allmänt kasst. Jag ska iallafall dit och checka läget runt halv sex, men vi får se hur länge jag stannar. Det blir nog iallafall ingen vistelse över hela natten som det brukar bli..

jag har blivit citerad

Jag, Åsa och Esmeralda var på en gruppdiskussion om vad kvinnlighet är på Biblioteket igår. Vi satt tillsammans med Sara från universitetet och hennes bandspelare i ca en och en halv timme. Avslutningsvis kläckte jag något som den universitetsstuderande tjejen tyckte var bra och ska citera i sin B-uppsats, nämligen; man behöver inte vara kvinna hela tiden, man kan vara människa också!

Vi hade tydligen kommit med lite andra aspekter på ämnet än vad de andra grupperna gjort, men det kanske inte är så konstigt då det sitter tre feminister och talar.

Jag gillade diskussionen och skulle gärna vara med på fler i framtiden.

den mystiska väskan

Igår hände något som gjorde mig väldigt svartsjuk som flickvän. Då jag skulle titta efter något i Mickes väska, vad hittar jag då om inte en svart glansig kuvertväska med en rosafärgad parfymflaska i? Detta kändes inte okej. Liksom, det är väl bara jag som får lägga mina saker i hans väska. Dessutom, vems är det? Han vet ju inte ens själv.

Jaja, parfymen luktar ganska gott, så jag tog den. Det kan jag faktiskt vara värd. ;)

storböl

Jag och mickepicke kollade klart på Benjamin Button förut, jag grät så hans tröja blev helt blöt och min näsa så igentäppt att jag inte kunde andas, hehe.

Balträningen var förövrigt åt helvete. Älins teori om att Björkö-barnen går i mjukisbrallor, osminkade, och att Katedralarna leker Katedralare stämde till fullo. Vi gav dock upp träningen efter en halvtimme då vi insåg att denna balgrupp ligger en vecka efter oss träningsmässigt. De saker de gick igenom idag, gick vi igenom förra söndagen. Det var lite surt eftersom vi verkligen ville gå på träningen för att lära oss treor och sjuor eller vad det hette.

Jaja.. nu sitter vi och spelar När och Fjärran-spelet, det är skojjigt. Just nu har vi dock en paus eftersom Micke skulle gå på toaletten. Vi får se vad han spelar in för film den här gången..

party party

Just nu ska jag egentligen befinna mig i Vasahallen för balträning, men pågrund av att min pojkvän ställde klockan så att jag vaknade för en kvart sen, missades detta. Istället ska vi gå på balträningen men Katedral kl 11.00. Läskigt! Alla kommer syna en uppifrån och ner..

Kvällen igår var förresten kul. Vi spelade "Jag har aldrig" och jag trodde det skulle vara mycket mer obehagliga frågor. Men det var det inte, så man får väl glädja sig för det.

Jag och Esmeralda hade rökskola med Älin. Vi kom fram till att hon bara tar munbloss, och fyra cigaretter senare kunde hon nästan ta ett halsbloss. Hon var jättesöt där hon stod och verkligen försökte lära sig. : )


viernes, ¡fiesta amigos!

Njaevars, det blir party imorgon eftersom LINDA fyller 19 år idag. grattis grattis grattis!

Idag ska jag först åka till IKANO med mamma och inhandla skor för att sedan gå förbi Krinolin innan matten börjar klockan halv två.

Mormor ringde precis och undrade om vi tyckte att hon skulle göra om sitt hus, sätta träpanel på ytterväggarna. Knasboll..

två glada nyheter och en ledsen

Jag blev jätteglad då jag såg att en viss person addat mig på Facebook. Den där sidan har verkligen fått folk att både hoppa av glädje och gråta sig till sömns. Mig fick den iallafall glad genom att säga att en person jag inte talat med på mycket mycket länge addat mig som vän. Den andra glada nyheten är att Johan Johansson ska komma till P&L. Han har varit min idol ända sen jag upptäckte KSMB i sexan. He's the king. Dessutom är han trevlig, något jag upptäckte då Pelle och jag var på hans spelning i Norrköping förra hösten. Den ledsna nyheten är att jag nog inte kommer bli inbjudet till nåt camp på p&l, så jag får leta rätt på ett eget, nån som är på? Jag måste ju få se min idol! ;)


me first hairkutt

Det var med en skakig hand jag utförde min första hårklippning igår eftermiddag. Efter att först för första gången i mitt liv satt i spolar på ett riktigt sätt i någons hår var det dags för mig att prova lyckan med saxen i mikaels kalufs.

Jag klippte ytterst lite, bara för att prova lite. Man ser inge större skillnad på hans frisyr men jag är så inihelvetes nöjd. Jag lyckades utföra en klippning! Det var skitsvårt. Jag vet inte hur många gånger jag tittat på när Leila klipper sina kunder och tänkt "det här verkar ju inte så svårt, det grejar jag lätt". Det var en helt annan sak när man skulle göra det själv.

Jag är jätteglad, även fast jag fick kritik under hela utförandet så är jag nöjd. I made it!

måndagsmorgon

Nu har jag haft dagens 2 timmar långa mattelektion och det var.. kul. Om ett tag börjar NkB och det blir.. kul.

Efter skolan ska jag dock göra något roligt. Jag ska till Busfabriken och jobba lite. Och när jag jobbar ska Micke komma så jag får klippa honom, wohoo! Jag är nervös, men det ska bli roligt ändå!

söndag

Efter en mycket turbolent helg hittills känner jag äntligen att jag är okej. Mikael är nere i köket och gör frukost som han ska komma upp med sen och jag bara myser.

Förlåt att jag inte hängde med ut igår, men ni hade nog kul ändå! :)

Btw, balträning idag och jag ska vara tutor åt äma och martin. Vi får se hur det går!

RSS 2.0