tjabbaa

Jag har PMS. Därför behöver ni inte ta saker jag säger på liv eller död.

Jag har blivit konstig. I måndags började jag läsa matte och nu fullkomligt längtar jag efter att få räkna ut ekvationer och K-värden. Skumt va?

Äma och jag började på vår PA-rapport idag, det verkar inte vara så svårt/jobbigt, vad är det folk tjatar om?

Vad stolpigt det jag skriver blir, men iallafall.. ha en fin dag. ( Jag har tröttnat på att skriva blogg. )

åtttaaaaaa månadeeeer

Idag är en dag, för idag är en dag. Idag har jag och babymicke vart tillsammans i åtta månader. Wohooooo! Det firar vi genom att titta på nån konstig sport på tv . De ska rulla upp en sten, som är lika tung som sin egen kroppsvikt, upp för en backe. Intressant..

Jag hängde btw lite med Lara och Lina idag, det var myspys.

Och jag ska säga en till sak: en del musikprofilare kan ju ta och stoppa upp nåt.. (efter att ha läst deras utvärderingar från konserten)

stress

Imorgon ska jag hålla tal, what the fuck ska jag hålla tal om?

På torsdag ska vi lämna in vår projektrapport, hur fan ska det gå?


Ikväll ska jag på mezzpezz' musikcafé och se henne sjunga solo, hihi. Hur FAN ska det gå? Naevars, jag skojar bara, det går nog bra! :)

Utgång på ingång

Haha, jag hatar den frasen, utgång på ingång. Det enda sammanhang den är okej i är i FFL - Pappa Betalar.

Ikväll ska jag iallafall ut på krogen och härja tillsammans med mezzpezz, ämz och lindz0r. Det ska bli najs. Micke åkte precis iväg på hemmafest nånstans. Själv ska jag packa ihop mina små tillhörigheter och svassa iväg bort till busshållplatsen i min fina rödrutiga klänning.

Hoppas ni får en kul kväll allihopa.
puss!
¨

FFL - Genväg till framgång (pappa betalar)

filmtips

Jag har ett filmtips att ge er som jag fick av Sophia. "the boy in the striped pyjamas". Den var verkligen HEMSK. En hemsk skildring av de tyska nazisternas koncentrationsläger, ur nazisternas synvinkel, på engelska. Absolut sevärd, men se den inte då ni har mens tjejer! ; )



Älin, den här skriver jag upp på en filmlista till DIG.

Sushi

Nu har jag och Ernesäleb (Esmeralda på T9-språk) ätit sushi för första gången. Vi var på Wasabi där man för 75 kronor fick en tallrik med åtta bitar sushi, soppa, grönsaksbuffé samt dricka till.

Smaken var väldigt svag. Extremt. Det enda som smakade någonting var sjögräset och wasabiröran. Jag gillade sushibitarna som såg ut såhär:


Jag gillade inte de andra lika mycket eftersom de verkligen inte smakade någonting. De såg ut såhär:

Hockeymatch

Igår efter jobbet hängde jag med min arbetskamrat Leila på hockey. Men det var inte vilken hockeymatch som helst, iallafall inte för mig.

Leila, som känner några av hockeyspelarnas fruar fick gratisbiljetter. Gratisbiljetterna var inte vilka som helst heller, utan vip-platser med loge. Det kan man kalla en najs första hockeymatch för mig i Cloetta Center. Vi satt högst upp i arenan och blev servade med kaffe, té, kakor, festisar och frukt om vi var sugna medan vi tittade på när LHC spelade mot Luleå.

Jag är inte så intresserad av hockey, och det verkade inte Lara och Lina vara heller, så vi satt och pratade lite och de tränade på att göra flätor i mitt hår. :)

Matchen slutade iallafall 3-1 till Luleå och vi får önska LHC bättre lycka i matchen på lördag.

Idag på morgonen hängde jag med Mikael ut och fotade till hans fotokurs. Detta resulterade i en lång promenad och mina ben värker av att jag är otränad, och mina öron värker av att de är nedkylda. Om en stund ska jag in till stan och träffa Esmeralda, vi ska gå och käka sushi för första gången i våra liv. Hoppas att det kommer vara gott! Jag är dock lite skeptisk.. 


Travian

Jag, Leila och Micke håller på med ett skitkul spel som heter Travian. Bli medlem här.

Sen bestämmer ni att ni ska vara Galler och sen kan vi spela ihop. Weeey! : D Glöm inte att registrera er på server 7!

snygg snyggare snyggast

Nu är jag på Busfabriken, sitter vid Leilas ljusrosa minidator (JAG VILL OCKSÅ HA EN SÅN HÄR). Dagen har varit ganska  bra, det har iallafall varit fler kunder än igår. Mikael var här i morse och jag grejade lite med hans hår, det vart ganska najs, haha! Bara att han ser så sjukt tjejig ut i fönat hår. : D

Igår blev jag klippt, färgad i håret samt så fick jag färgade ögonbryn, lite makeover alltså. Nu ser jag grejt ut. Jag köpte ett nytt skärp häromdagen också vilket gör att jag kan ha min nya klänning som jag sytt själv. I lööööwe it. :)

Btw, nån som vill leka på lovet?
Puss

myspys

Idag var jag hos Leyla igen. Kul kul! Efter att vi jobbat klart hängde jag med henne hem för att käka och softa lite. Det var najs. Dock kändes det lite busigt att sitta i vardagsrummet och smoka. Haha!

Nu är jag hemma hos mikael. Han är sjuk så det är synd om honom.

Imorgon ska jag till Leyla once again. Hon ska få klippa och färga mitt hår (om hon har tid), najs va?

puss

Alla hjärtans dag

En perfekt dag för att berätta hur sjukt mycket jag tycker om alla mina polare och min finaste mikael.

Puss på er! <3

trött

Nu är det över, och fan vad skönt det känns. Konserten gick bra, men ljudet var en aning dåligt. Vi är glada ändå, och lättade över att få koppla av lite. Iofs har vi projektrapporten kvar, men det grejjar vi!

planering

Jag och äma sitter i ämas soffa och planerar/kollar på top model/äter chips/dricker cola. Bra combo. Imorgon ska vi upp tidigt och vara på Sagateatern kl 07.00. wohoo!

Förresten, önska oss lycka till imorgon. Konserten är klockan 19.00 om någon som inte köpt biljett vill gå. Man kan köpa biljett i biljettkassan på plats! 20 spänn kostar det. ; )

ångest

Jag har ångest som inihelvete. Den bara kryper över kroppen.

Imorgon har jag ShC-prov, och jag känner att det kommer gå åt helvete. Så jävla trist eftersom jag verkligen vill ha mvg i den kursen.

På onsdag är muprof-konserten och jag har fetingångest inför den. Det kommer gå åt helvete.

På torsdag har jag biologi-inlämning och den kommer gå åt helvete. Jag har ångest. På hög nivå.


AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

För att lugna mina nerver lite ska jag gå ut och blossa lite.
Efter lite nikotin kanske jag är redo att börja plugga ekonomisk politik?

hejhej

Jag sitter i skolan och har skittråkigt. Och är hungrig. Ingen är här och vill äta med mig, så därför är jag lite deppad.

Vi fick veta hur mycket vi skulle betala till syfröken idag (för material), jag kom upp i 51 kr, vilket jag köpt tråd, knappar, blixtlås och resårband för. Blöh.

Jag har btw världens bästa överraskning till micke. Han kommer bli glad.

parvantar

Jag har kommit på värsta idén. Eftersom det är så jobbigt att gå på promenad när man inte får hålla sin baby i handen eftersom händerna förfryser då, så behöver vi ett par parvantar. Lovegloves! ; )

Men det är så förbannat dyrt att köpa, + att det känns lite ovärt, så jag ska sy ett par. Ambitiöst, yes box.

http://1.bp.blogspot.com/__uPUJEN-Zss/RdNnFMK7ctI/AAAAAAAAAP8/pyI5ROH3KYI/s1600-h/vanten.JPG

Tidig lördag

Nu är jag uppe i ottan eftersom jag ska till Leyla klockan tio.

Gårdagens föreställning på Nationernas Hus var till en början konstig eftersom jag inte riktigt förstod mig på hela grejen, vid pausen var det som roligast, jag skrattade så jag tjöt nästan till några av skämten. Efter pausen sjönk nivån lite på kvaliteten, dock måste jag säga att sångnumrena i andra akten var grymma! På ett sångnummer, vilket var en hyllningssång till koffein i stämmor, fick de göra omstart 7 gånger. Det som var det grymma med den grejen är att de vid varje omstart hade en ny låt, i stämsång, till koffein.

Efter spexet kunde jag ha följt med älin och sofie på fest hemma hos min gamla klasskompis Hanna som fyllde år, men jag skippade det och åkte hem. Det var bra, eftersom jag nästan inte är trött överhuvudtaget.

Jag har btw skrivit ett nytt inlägg i Passionsfrukt.

spexx + balklänning

Idag fick jag äntligen tummen ur arslet och gick runt på stan med dällzan för att prova balklänning. Jag hittade en jättefin på Krinolin, blå med en söt liten blomma i sidan. Egentligen kanske den är för blå, men som ni vet gillar jag starta färger.

Ikväll ska jag, älin, mezzpezz och sofie på spex på nationernas hus. Det ska bli kul eftersom jag aldrig varit på nåt sådant förut.


Jag bland alla klänningar.

Rumpan bar

Det är inte varje dag man får se Christer Lindarws rumpa bar.

Musikskolan ligger vägg i vägg med Konsert & Kongress där många stora artister ibland spelar. Denna kväll var det dags för After Dark med Christer Lindarw spetsen. Logerna som artisterna använder ligger endast en glasdörr från korridoren där jag ofta hänger. Idag när vi i G&G skulle upp till fikarummet för att fika fick vi se en syn utöver det vanliga. Mitt i gången bakom glasdörren står ingen mindre än Christer Lindarw i enbart nylonstrumpor och stingkallingar.


Geniförklarad

Jag glömde säga att jag blev geniförklarad idag.

Stefan, min gehörs och musiklära-lärare sa: "idag den fjärde februari utnämner jag dig till geniförklarad". Det är stort. Särskilt att bli kallad det av just Stefan.

nizzpizz -kreativa tjejen

Jag älskar kreativitet. Det är en bra grej som fler borde syssla med.

De kreativa projekt jag håller på med just nu är:
  • Jag och äma anordnar en konsert.
  • Jag har börjat sticka igen!
  • Jag lär mig massor om hår av Leyla.
Jag känner mig sjukt lycklig just nu. Även fast jag är jättestressad över en miljon grejer och har ångest titt som tätt så känner jag mig ändå lycklig eftersom jag har det där kreativa här. Jag har det visserligen alltid eftersom jag spelar så pass mycket musik som jag gör, men det räknas inte riktigt eftersom det är något jag gör på rutin.

Just nu känner jag för att engagera mig i massor av saker. Jag vill gå med i ett politiskt ungdomsförbund, ta en kurs i hemslöjd, börja teckna igen, börja träna på Friskis och massor andra saker. Tyvärr känner jag på mig att inte så mycket av det där faktiskt kommer bli av, men jag tror att jag ska ringa min förre chef och höra om det finns plats att börja jobba lite igen. Det vore sjukt nice med lite pengar.

Frisören nizzpizz

Idag gjorde jag min första dag som frisör. Eller, aa. Jag var ju inte frisör på riktigt, men jag har fått praktikplats hos Leyla. Hon äger en egen frisörsalong på Busfabriken och är en jätteschysst tjej. Hon ska lära mig lite frisörgrejer och låta mig tvätta hår, föna och såna enkla saker på hennes kunder. Idag kom hon till och med med förslaget att jag ska få klippa. Det vet jag inte riktigt om jag vågar, jag tycker det var lite läskigt att bara föna håret på hennes dotter liksom.

Anledningen till att jag fick den här praktikplatsen även fast jag inte går på frisörprogrammet är för att mamma känner Leyla och hon berättade att jag väldigt gärna vill bli frisör. Då kom Leyla med den superbra idén att jag skulle få prova på lite hos henne för att jag verkligen ska vara säker på att det är frisör jag vill bli. Frisörutbildning efter gymnasiet kostar trots allt en ganska stor summa pengar. Efter denna första dag i yrket kan jag inte tänka mig något bättre och roligare jobb. Jag är jätteglad för att jag fick den här otroliga chansen!

Men jag behöver öva på att föna, så är ni intresserade av att vara försökskaniner är det bara att säga till!

puss puss från en glad nizzpizz.

RSS 2.0