i Örebro

Nu är vi hemma hos Dällys pappa i Örebro. Vi ska sova nu för att vara riktigt utvilade inför morgondagens skidåkning. Ni måste verkligen önska mig lycka till med mitt knä. Jag har haft en känsla av att det kommer gå illa med det, men det får vi inte hoppas!

På kvällen imorgon är det tydligen party och det ska bli najs.

Puss

nattblogg

Nu ska jag sova, tillsammans med min baby mikael. Men sen kommer jag inte få träffa honom på hela helgen. Undrar om jag klarar det? Jag brukar ju tillbringa typ alla helger med honom. Men det går nog bra, hoppas jag. : )

Natti!

En liten lista

Jag har lite news till er babes.
  • Biljetterna till musikprofilkonserten 11/2 är släppta!
    För att köpa/sälja vidare kontaktar du antingen mig eller min kompanjon ämapäma.
  • Mikaels blogg går skitbra.
    Han har blivit omnämd i två olika bloggar varav en var en bloggkommentator-blogg. Besöksantalet stiger som mjölken när den kokas. http://bajsfilm.blogg.se
  • Någon liten filur är på dejt idag.
    ..och jag dör av nyfikenhet! Jag håller alla tummar jag har och hoppas att det går bra.
  • I helgen drar jag och brudarna till Storstenshöjden för lite skidåkning.
    Jag, ämapäma och dällypälly drar till fjällen och det kommer vara fest hela kvällen. Naevars, men det kommer bli sjuukt kul. Jag har saknat att göra udda/roliga saker med er. Det blir alltid roligast med er, vi har så kul ihop!
  • Jag har skärpt mig gällande skolan.
    Alla ämnen jag har underkänt i (vilken börjar bli rätt många), ska jag fixa. Innan jullovet ska allt vara klart och jag börjar redan efter sportlovet. Då är det dags för att läsa om Matte B på IV-tid. Är jag ambitiös? JA! Jag är jäävligt ambitiös. Något sånt här kunde man inte tro om mig, eller hur?

Jag och äma är dream team när det gäller projektarbete. Och det skadar ju inte att vi är sjukt snygga och coola på våra cyklar i bullerkullarna.

Ho Ho Ho

Det känns som en ganska sämst dag idag. Hela dagen kommer förmodligen gå åt helvete. Så ni är förberedda på det.

Igår var däremot en bra dag. Thanks to älin & micke.

.. och jag vet någon jag måste fråga ut idag i skolan! : D

.. och jag vet någon jag måste krama sönder i skolan. : )

.. och så vet jag någon jag måste pussa sönder efter skolan!

Nej, vet ni vad. Vi säger såhär: PUSS på alla mina favs!
Jag ska lära mig att uppskatta er bättre och inför Alla Hjärtans Dag är väl en bra tid att börja?
Min favs-lista ändras ganska ofta, men nu står där fem personer. Ni ska få ett Alla Hjärtans Dag-kort har jag bestämt. Najs va? Vissa betyder mer än andra, that's the way it is, and always will be. Fast nu när jag tänker efter så känns det fel att säga sådär, men whatever. I don't care lixx..

En av mina favoritåtar once again. Och videon är så sjukt underbar!
Bright Eyes - First Day Of My Life


Btw älin, du kanske tycker att videon är mer söt om du läser texten till låten! :)

tjosan hejsan

Igår fyllde dällzan 19 år och det firades både hemma hos henne och sedan ute på krogen. Innan det var dags för födelsedagsfirande var jag dock hos tandläkaren och fick äntligen min nya tand! Najs bajs!

Gårdagen var förresten något utav det värsta jag varit med om på länge, känslomässigt.

btw är micke världens bästa.


balmojs

Jag vet att det finns töser där ute som inte lyckats skaffat någon vettig balpartner och vill bara tipsa om att det finns ett klotterplank på baler.nu där det är massa killar som vill hitta en tjej att dansa med. : )

Tycker ni ska kolla in där iallafall och se om nån verkar vettig!

popprinsessa

Jag var precis med om något otroligt sött.

Idag köpte jag ju min tyllkjol och jag har haft på mig den hela eftermiddagen och känt mig som en svart popprinsessa. För ett tag sen gick min popprins ner och skulle fixa mackor, och in genom dörren kommer en luggslängande sötpojke med en bricka med temuggar och mackor på. Så där satt vi med ryggen mot väggen i sängen, han med cheap mondays och en svart tshirt och jag med min tyllkjol och drack te. Myspys. Och för att förhöja stämningen spelades Kent i bakgrunden, gitarrerna stod lutade mot väggarna och vi småpussades lite då och då.

Jag vet inte hur popare beter sig, men ungefär såhär tänker jag mig att de har det. Om jag var en popare skulle jag jämt sitta och dricka te och lyssna på Kent med min popprins. Men nu är vi inga popare, även fast vi dricker massor av te och han är världens sötaste ändå där han sitter och över på sin gitarrläxa.


Här har ni den popigaste bilden jag kunde hitta på snyggfärsen och mig. Att hänga i en replokal är väl ganska popigt?
Btw, lägg märke till mikeybabys korta hår!


weeey

Idag är det min lyckodag!

Jag har hittat en tyllkjol! Efter IV't gick jag in en sväng på Gina Tricot och hittade kjolen jag spanat in i rätt storlek och utan några hål. Happy happy day.


tyllkjol

Något som står på min önskelista just nu är att köpa en tyllkjol!

Den kan se ut precis hur som helst egentligen, bara det är maaaassor tyll i den, och helst svart. Jag hittade två olika modeller på Gina Tricots rea, fast ingen av dem passade riktigt. Den i storlek 34 var aningen tight i midjan (hehe), men jättesnygg! Den andra var i storlek 38 och passade bättre, men den hade ett litet hål plus att tyllet var under ett annat tyg. Jag vill ju ha tyllet synligt! I fredags kom jag dock på idén att sy en själv, men min sylärare sa att det är jättebökigt att sy i tyll, så det är nog bättre att hitta nån billig nånstans.

SÅ! Är det någon som vet vart jag kan köpa en snygg tyllkjol i storlek 38-40 eller medium? Helst får den inte kosta mer än 100 kr, så spamma mig med förslag nu. Jag är i behov av denna snygga skapelse!

Här är lite bilder på snygga tyllkjolar:
http://withnailpolish.webblogg.se/images/2008/tyllkjol_1201993179_2479717.jpg
http://linngustafsson.se/images/2008/tyllkjol_h_m_2__1200751285_60272.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_5r6lbOEziak/SO5p7Zqe1xI/AAAAAAAAB8E/3L374qeQJA8/s1600-h/DSC00105.JPG
http://4.bp.blogspot.com/_5r6lbOEziak/SO4vvhwZZtI/AAAAAAAAB6M/G78BMb9dxmU/s1600-h/DSC03215.JPG

balträning

Idag var jag på min första balträning och jag måste säga att jag är oerhört peppad inför balen den 6 juni. Det är alltså med flashig långklänning och en snyggmikael i frack jag kommer fira nationaldagen, hehe!

Förövrigt har jag faktiskt gjort saker i helgen. I fredags gjorde jag inte så mycket mer än att kolla på Let's Dance och se bb skämma ut sig, plus att en promenad till ica togs i mina nya nazikängor.

I lördags var det Norrköping som gällde. Jag och Mikael tog en sväng dit för att gå lite på stan och det enda som inhandlades var Big mac & co på McDonalds och såklart lite godis. På kvällen gick vi på fest hos Lindas granne (dock utan Linda) och det var lite lagom nice att gå på balträningen klockan 09.00 dagen efter (..eller inte).

Idag har vi inte gjort så mycket efter att kommit hem från Vasahallen, bara softat lite och sånt ska man ju göra på söndagar! ;)

håltimme

Jag har fått ett nytt schema. På det nya schemat står det att jag har två lektioner på fredagar. Den ena börjar klockan 08.10 och är Samhällskunskap C, den andra börjar klockan 13.40 och är Mode och klädsömnad. Detta betyder alltså att jag har världens fetaste hål där. Jag är den enda i min klass som har lektion klockan 08.10, de andra har sovmorgon. Alltså hade jag att välja på att antingen åka hem och softa eller stanna kvar i skolan själv. Jag valde att åka hem. Nu är jag alltså hemma. Hhöhö...

Jag får inte tugga saker förrän på onsdag (min framtand har redan lossnat två gånger den här veckan), så till lunch idag gjorde jag pulvermos med köttbullar. Det tog totalt ca 10 minuter inklusive tiden jag funderade på vad jag var sugen på. Till pulvermoset och köttbullarna hade jag både bearnaisesås och ketchup -asgott!

Jaja, nu måste jag egentligen skriva lite loggbok, men det tror jag inte att jag hinner. Jag kom på att mode och klädsömnaden börjar kvart över istället för tjugo i, så det är nog dags att kolla när bussen går och sånt.

Förresten frös jag arslet av mig idag. Jag hade tagit min gröna jacka och den är jättetunn. Men den är iallafall jääävligt snygg, så jag var en frusen snygging idag! ; )


På denna oerhört smickrande bild ser ni min snyggingjacka. Köpt i Loooondon! :D

Gamla bilder

Jag håller på att rensa min dator. Det är rätt kul att hitta gamla bilder. Här var från tiden då webcameran och jag var bästa vänner.

Här följer lite bilder som jag minns att jag blev nöjd med.


Vårterminen i åttan.

Början av nian.


Slutet av åttan.


I nian var min högsta önskan en piercing i läppen. Fråga mig inte vad jag har där, nån hemmagjord grej.


Den här bilden minns jag att personen jag var kär i tyckte var snygg. Om jag får säga det själv så är bilden sjuukt ful. kolla in näsborrarna liksom! ;D

Egoposarn i webcamera no.1 var jag iallafall!

bajs

Kan folk bara sluta slänga i mitt ansikte hur bra de lyckats? När det är riktat mot mig.

Jag känner mig verkligen som världens mest misslyckade person just nu. Jag kommer inte få några godkända slutbetyg från gymnasiet (jag har för många ig), alltså, vart ska jag då få motivation att plugga ifrån? Jag har ett Projektarbete som håller på att gå åt helvete om inget positivt händer snart. Jag har en jävla glugg i min mun och ett jävla cpknä som kommer plåga mig hela livet. YEY vad det känns värt att leva just nu. NÄ!

Men som tur är har jag världens finaste och underbaraste pojkvän som jag ska träffa ikväll. Och världens bästa Äma som jag ska få träffa i skolan. Då känns det lite bättre. : )

mm.. i gotta love it

Jag hatar det.
Varenda gång jag inser hur jävla misslyckad jag är gör det så jävla ont. Det var länge sedan nu, jag har varit så upptagen med att vara lycklig så jag har inte ens tänkt på det. Men varje gång något eller någon påminner mig mår jag så jävla dåligt och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Igår hände det, idag hände det. Nu kommer det ligga där och påminna mig rätt ofta känns det som.

Jag hatar att se folk ge upp, ge upp på samma sätt som jag gjort. Jag hatar att se folk göra samma misstag som jag, särskilt de jag älskar. Det är inte så jävla svårt egentligen. Men för mig känns det bara så meningslöst just nu.

Man behöver inte alltid vara på topp. Det vet jag, men det är svårt att inte vilja vara där ändå. Jag kommer alltid hata mig själv för att jag gav upp och lät detta ske. Aldrig att jag ska låta nån annan begå samma misstag. Det är så onödigt. Så sjukt jävla onödigt.

..and when they cleaned the streets I'll be the only shit that's left behind.

Och till alla er som stör er på att jag fullkomligt skryter om hur bra jag mår ibland. Låt mig göra det. Snälla. Det är inte ofta, så låt mig njuta de få stunder livet känns värt att leva och då jag känner mig värdefull och lycklig. Snälla.

mickes blogg

Okej.. The moment of truth, mikael ska tillkännagiva sin blogg.
Här är adressen: http://bajsfilm.blogg.se.

Bara så ni vet, kommer den inte innehålla några bajsscener, namnet till trots.

skoshopping

Under tre dagar har jag handlat två par skor. Ett par svarta nazikängor och ett par rosa tygskor. Ja, jag gillar variation.

De rosa tygskorna är väldigt 80tal, precis som mina nya gröna brallor. I like.

Mikael har btw skaffat en blogg, den är väldigt nischad, och det ska ju bloggar vara, alltså kommer det gå bättre för honom än mig. Men jag får inte säga vad hans bloggadress är, han tycker det är pinsamt eftersom hans blogg är så omogen, men jag tycker bara att den är kul!

Igår var jag förresten på fest, det var länge sen. Det var dock inte så flashig fest, men nice ändå. Jag träffade Smappiz och även den där jobbiga killen från lambohovsfesten, minns du linda?

krupp

Jag får, som min vän äma skulle ha uttryckt det, krupp! Det är nåt fel på min laddningssladd till datorn, den glappar! Detta innebär att jag måste sitta med ena handen och trycka in den i hålet, vilket är ganska jobbigt. Så fort jag flyttar handen minsta lilla försvinner kontakten med datorn. IRRITERANDE!

hihi

Jag vill bara skrika ut till världen hur grymt mycket superkär jag är. Otroligt. Fast jag antar att folk inte vill höra det. Det ville iallafall inte jag innan jag träffade bästaste mikael. Men nu har jag det. Och det är cpnice. Och jag vill bara berätta för er hur bra den killen får mig att må.

Jag mår bra!

Hörde ni?

JAG MÅR BRA!

Det var länge sen jag mådde såhär bra. Fast att jag mår såhär bra just nu kan också vara för att något väldigt tungt precis lämnat mig och vänt mitt humör till det positiva (vet ni inte vad det är betyder det att jag ändå inte tänker berätta för er). Men, jag mår bra.

Allt är mikaels förtjänst på två sätt. Tack bäbis. <3


höhö..

BLÖH
Idag ska jag leka me äma och dälly. Very nice, yes. Jag ska tvinga dälly att ge mig chaité. Hähä.. Förövrigt ska vi ha bakdag, gottisch. Just nu ligger jag i sängen med mikael och har ingen som helst lust att gå upp. Men det ska ju bli najs att träffa brudarna så jag får väl anstränga mig lite.

Jag invigde pulkan jag fick i julklapp igår. Äntligen kom det lite snö liksom. Det var skoj, men vi var inte ute så länge.

Just det! Jag var på demonstration med Åsa igår. Myspys! Det är sånt vi gör tillsammans, demonstrerar! ; D


Gammal bild på Åsa, från nian nån gång.
Jag gillar hennes feministtröja, vi köpte likadana. :)

^^

Nu frågade jag precis invånarna i helgons värld. Där blev mitt förslag till vad smileyn betyder nedröstat av ungefär 90% av alla medlemmar som svarat i tråden.

Vad jag har att säga är: FUCKYOU! Det kommer alltid betyda samma sak för mig!

Btw har jag inte tid att tjafsa om den där dumma smileyn längre. Nu ska Mikael och jag åka och hämta ut biljetter till bion som vi ska gå på ikväll. Vi ska på date eftersom något sådant inte funnits i vårt förhållande innan. Som bullen sa: "Andra par ligger hemma och knullar, men ni lanar datorspel." Höhöhö.. Aa, vi är lite special. But that's the way I like it!

(och jag SKA vinna över den jäveln på nfs:mw!)

tjolahopp

Mikael och jag har en tvist om vad ^^ betyder. Jag påstår att den står för en sur/irriterad smiley som säger "ursäkta?" eller "jaså?" eller "och?". Mikael menar att den står för en glad och sprallig smiley. Vem har rätt?

Jag såklart!!!!! (det vet jag redan.. )

RSS 2.0