julmarknad x3

tjena bloggöön.

Den här helgen har jag varit på tre olika julmarknader, druckit glögg två gånger och fått en chokladkalender av mikael. JULSTÄMNING, YEES!

Ehm, what to say? Vet inte. Jag har inte så mycket att berätta längre. Vi ses.


En fin låt tillägnad mikael. :D Men videon är lite konstig. Man kunde inte kopiera den riktiga videon så jag fick ta den här.

Kent - Kräm

gäsp

Gud vad jag är trött, off to bed! Jag tror att jag ska fortsätta kika på Pippi Långstrump som jag började på igår, men somnade ifrån. Låter det som en bra plan? Yes!

Det är förövrigt väldigt ensamt att inte få sova med mikael. Idag har vi inte setts överhuvudtaget, första dagen på en och en halv vecka tror jag. Abstinens på hög nivå!

Jaja, kom på min spelning imorgon! Den kommer vara i Missionskyrkan klockan 18 och klockan 19 imorgon kväll. Bandet som ska framföra lite låtar är såklart Glenn and the grabbz! =)

stress

Idag utförde jag en extremt lat handling. När jag skulle åka buss till skolan tog jag som vanligt 14 in till stan. På Stora Torget kommer som vanligt 3an efter bara två minuter så jag tog den bussen två hållplatser för att komma närmare skolan (och för att slippa gå upp för backen). Är jag lat? Absolut! Till min stora glädje var jag dock inte den enda som gjorde på detta vis, det var nämligen två personer till som tog just 3an från Stora Torget till Barnhemsgatan. Mer lathet i samhället!

Nu tänkte jag göra upp en liten lista över saker jag måste ha fixat innan jul:

Inlämningar:
Biologi: Fallstudie om förkalkning av Roxen.
Naturkunskap: Fördjupning inom en bantningskur.
Psykologi: Fördjupningsarbete om panikångest, 10 sidor (AHHH!!)

Prov:
Religion: islam, kristendom, judendom.
Samhällskunskap: samhällsekonomi.

Andra saker:
PA: Deadline 17/12 inför konserten

Roliga Saker:
- grötspelning med G&G 28/11 (IMORGON, kom, det är klockan 18 och 19), Missionskyrkan
- spelning med G&G & Akademiska Kören 7/12, Missionskyrkan
- luciakonsert SMK 13/12, Konsert & Kongress
- muskgymnasiets julkonsert 16/12, Konsert & Kongress (det kommer kännas jätteskumt att inte få vara med)
- Carros 18årskalas 19 december
- party med Siri & andra eftersom siri kommer till Lkpg, 20/12
- Glöggkväll hos mezz (eller?)

Det var det jag kom på när jag bara satt här och tänkte lite. Det kommer säkert upp tusen saker till om jag kikar i min kalender. Blöh, jag är en aning stressad!

nostalgi

Jag fick precis en nostalgivibb:
Högstadiet, då hade ju var och varenda unge en mp3-spelare hängandes runt halsen i ett nyckelband. I want it back! det var så grymt soft att bara kunna sätta på musik om man kände för det.

Den här mp3-spelaren hade jag tills den gick sönder. Då började alla med iPods och jag gick tillbaka old school och körde med min gamla Freestyle!

Den var ganska cool. Och man kunde lura lärarna med den. När man inte tryckt på nån knapp på 10 sekunder blev skärmen helt svart och man kunde säga att mp3'n var avstängd fast man egentligen lyssnade för fullt. Moahaha!

halleluja..

Idag kan jag ha haft världshistoriens slappaste baslektion. Vi, Glenna och jag, satt på varsin stol och snackade skit. Efter det följde ett flummigt orkesterrep då jag och slagverksgrabbarna satt längst bak och sjöng med till Hallelujakören eftersom vi inte fick spela. De går i ettan, estet, och har förmodligen fullt upp med att lära sig sin stämma. Jag är glad att jag slipper körhelvetet. Men, halleluja-låten slipper jag uppenbarligen inte!

Tänk er detta tillsammans med en hel blåsorkester. Pampigt va? Är det förresten din kör som ska sjunga Älin?


onlinepizza

Nu sitter jag och mikael och väntar på våra pizzor. Vi beställde från onlinepizza.se och hoppas på att det ska fungera bra.

Det vart ganska billigt. För 150 kr får vi varsinn kebabpizza, tre 33cl coca cola samt pizzasallad! Dessutom slipper man gå till pizzerian, vilket är skönt för en slappis som jag. De är dock lite sega på pizzerian eftersom det ska ta en timme från det att vi la beställningen online till att de är här. Men, de åker ända från stan så det tar ju ett tag att köra bil också. Nu ska de vara här om sex minuter, vi får se om de håller tiden! ;)

Hultsfred -09!

Hur många är peppade på Hultan tillsammans med mig i sommar?

De har ändrat datumet så festivalen inte ska krocka med diverse skolavslutningar och studenten osv, så varför inte peppa?

På fredag släpps biljetterna till de som prenumererar på deras nyhetsbrev. När det var dags att handla biljetter till Hultan -07 var jag också tidigt ute (och prenumererade på deras nyhetsbrev). "Presenten" det året var ett tält, i år är det att man får biljetterna billigare! Håkan på Rockparty har sagt att de sänkt biljetterna för oss med nyhetsbrev såpass mycket att det faktiskt märks. Det är GREJT!!

Så: gott folk: PEPPA PÅ HULTAN!

Jag ska göra en liten mall över festivalerna Peace and love och Hultsfred med för och nackdelar, så får ni se hur jävla värt det är att åka på Hultan. Eftersom jag varit på båda festivalerna vet jag alltså skillnaden för er som bara varit på en/inte varit på nån.

Peace and love fördelar:
+ det är mitt i stan, man slipper leriga konserter
+ nära till mataffärer
+ man kan hänga på cupolen och ladda mobilen gratis
+ det finns vattentoaletter som man faktiskt kan tjuvlåna
+ hela festivalen är fräschare än hultan
+ mcdo är fett värt på festival (finns i cupolen)

Peace and Love nackdelar:
- det blir inte en riktig festival på asfalt
- campingen suger eftersom man campar på en parkeringsplats
- det är SJUKT långt till Borlänge, tar extremt många timmar på trånga och överfulla tåg
- där finns typ inga skåningar (skåningar+festval=skitkul)
- de spelar mest pop bara

Hultan fördelar:
+ festivalen är som det ska vara på en åker/i en hembygdpark
+ stora artister kommer och spelar, som man annars inte skulle fått chansen att se (RATM, Anti-Flag, Babyshambles, Serj Tankian som några exempel på vad jag såg under en dag under årets festival)
+ annars är det väldigt stort utbud av musik, det finns nåt för alla!
+ det är mysig stämning
+ alla är totalt aspackade, fett kul!
+ man kan bada i en sjö på campingen
+ man kan verkligen vara sig själv, ingen bryr sig om vad man gör/hur man ser ut
+ what happends in hultsfred stays in hultsfred (for sure!)
+ det är nära hem och det tar faktiskt bara en och en halv timme med Kustpilen om man verkligen verkligen måste hem
+ det kommer folk från hela Sverige, men även tyskar, norrmän, danskar och finnar!

Hultan nackdelar:
- det blir äckligt då man inte duschar
- det är skitlångt till Konsum
- tåget in till stan kostar 20 spänn enkel resa, det tar ca 20 min att gå (fast man måste egentligen inte åka dit, om man inte ska till systemet)
- bajamajorna är extremt äckliga sista dagarna
- uttorkning och dammiga lungor är ett faktum om det inte regnar nåt
- det krockar med skolavslutningen (men inte nu längre eftersom de flyttat datumet för festivalen!)
- det är jääääääääääääättelång kö till duschverket. dessutom kostar det pengar. men det löser man ju genom att bada gratis istället.

alltså:
PEPPA PEPPA PEPPA PÅ HULTAN! DET KOMMER BLI KUL OCH JAG BEHÖVER NÅN ATT ÅKA MED.
och nu ifall priset kommer bli "grymt mycket billigare" för oss som köper i helgen borde priset ligga på ca 1000 kr, och det är ju fan värt för en hel festival. Campingen ingår såklart och man får sig verkligen en rejäl upplevelse!

nu är det slut på marknadsföring. jag hoppas att någon nappade! :)

hetare än estet

Som ni vet, jag fullkomligt älskar mina nollor. Nu har de skaffat sig en klass-bilddagbok och döpt den till hetareanestet.

Haha, de är bara för goa. Klart som fan att de är hetare än estet! Hoppas de kommer med nåt bra på klasskampen.

tjabba!

Vet ni vad, jag har lite funderingar.

Om exakt en månad är det julafton. Coolt. Jag har hittills bara fixat två julklappar. En till mezzpezz och en till dällzan. Vet inte varför det vart just de två, men så äre iallafall! Och bara så ni vet där ute, jag tänker inte ge er massa dyra julklappar. Det har jag inte råd med. : (

En trist sak: Jag lagade mat nyss och den vart helt kaputt och bränd. Stackars mig och mina matlagningsskillz. Det är ju inte så att jag blir peppad att öva mer när det jag skapar bara blir bränt och äckligt. Jag kommer aldrig fixa att laga mat i min framtida egna bostad. Kokboken kommer vara min trogna tjänare och även med den kommer jag faila. Precis som idag då jag läste i kokboken hur man på bästa sätt steker bacon och ägg eftersom syrran var sugen på det. Jag läste fan varenda liten anvisning och ändå vart det dåligt. Jag misslyckades med att steka ägg. de vart svarta och brände fast i stekpannan. JAG ÄR SÅ JÄVLA KLANTIG. LÄR MIG LAGA MAT, NÅGON!

En bra sak som kunde ha blivit dålig: Jag och Martin labbade tillsammans på naturkunskapen. Vi brukar bete oss som två femåringar när vi ska göra något tillsammans. Idag gick det dock sjukt bra och vi funkade ihop. Jag sa åt honom vad han skulle göra, och han gjorde det utan protester, sensationellt! Vi kanske kan bli vänner igen, det vore sjukt nice. För även fast han är den mest irriterande person jag känner, så är han schysst och vi kan faktiskt ha sjukt kul ihop!

Sen var jag och köpte tyg idag också. Det jag vill ha till min klänning är röd/vitt och småblommigt. Det finns inte på ohlssons tyger och stuvar. Istället köpte jag ett blå/vitt tyg med i princip exakt det mönster jag vill ha. Frågan är dock om jag verkligen ska behålla det. Det var extremt fint, men jag tror att klänningen kan få en aning bäbisblå sommarkänsla. Jag vill ju kunna ha klänningen året runt liksom.. Och det ska ju vara rött. Röd är min färg! På bilden här nedan är det klänningen längst ner till höger. Visst vore den fin i just det tyget? Visa mig vart jag kan hitta det, please!


5 months baby

Idag har mikael och jag varit tillsammans i fem månader, yey! Vi bakade lussebullar igår och de vart jättegoda. : )

Hm, det snöar och är askallt. Jag fryser häcken av mig. Nu har jag bara Naturkunskap kvar innan jag får åka hem och jag längtar som FAN!

fjortisbilden nr.1

Jag hittade en gammal bild på datorn som jag tycker är lite kul. På nåt sätt gör det där linnet att man ser sjukt fjortis ut, och jag var bara tvungen att bre på lite extra genom den svarta kajalen och den där minen när jag tog detta kort.

Jag brukar inte se ut såhär:


Btw, jag gillar att jag står och trycker ut magen, haha!

ukulele - LYSSNA!

Jag är inte så mycket för Destiny's Child, men den här versionen är "Survivor" får ni bara inte missa. Det är en tjej som sitter framför sin webcamera med en ukulele och samtidigt fixar alla tre stämmorna. Det enda jag har att säga är: COOLT!

födelsedagsbarn

Idag är en dag, idag är en dag. Idag är ingen vanlig dag för det är mickes födelsedag, hurra hurra hurra!

Äntligen har han fyllt 17 år då, och är bara ett år yngre än mig, haha! Fast åldern spelar ingen roll, jag älskar honom ändå. : ) Btw tror jag att vi ses lite för ofta (inte mig emot). Igår när jag skulle åka hem var jag nära på att helt automatiskt ta 2an istället för min gamla vanliga buss nr 14.


En bild på mitt lilla födelsedagsbarn från i somras. Jag tar
aldrig kort numera eftersom min kamera är trasig. : (

hjälp..

Jag fick mig precis en chock.
Radion i köket här hos pappa slås på varje dag vid klockan 12.00, och det var jag inte alls med på! Det är nåt konstigt med den där radion eftersom den varje dag slås på klockan 12.00 och slås av klockan 13.00.

Det var inte första gången jag blev skrämd heller. Lättskrämda tjejen, that's me!

bakis som fan

Även fast jag hällde i mig nästan en hel liter vatten igår känner jag mig ändå bakis. Eller aa, det var värre förut när jag precis vaknat. FYY!

Ibland är frågan om det är värt att bli full när man vet hur det blir dagen efter. Idag svarar jag att det faktiskt var värt. Jag hade kul igårkväll och det är ju det som räknas!

En iaktagelse: Bloggkoll har bytt namn till Blogglovin', hur hemskt låter inte det? Det låter SKITFULT! Den person som hittat på det namnet måste vara dum i huvudet. For sure.

PARTY

Nu är jag hemma hos min far. Äma fick låna min cykel och är antagligen fortfarande påväg hem. Själv sitter jag i en stor t-shirt och ska snart krypa till kojs. Jag är fortfarande full och jag säger det med stolthet. Ikväll har vart en bra kväll. Jag har inte mått dåligt ett dugg och känner mig fortfarande som festens prinsessa (har jag nånsin varit det?).

Jaja, nu orkar jag inte kocentrera mig på att trycka på rätt tangenter längre. God Natt!

Ett stycke då jag skiter i allt vad korrekthet heter:
Kvällen var skitkul. Jag äma och esmleranda och eva hade kul oc vi dansade oc rökte ute utandör lOreinet. Eva är egenligen inte nå hag sjulle umgås me dmen hon var faktiskt ganska ul. Sen var et ku att mackan och änget cAR däe ocjsp. puss

(mm.. var glada att jag anstränger mig) ((fylle-blogginlägg är ingen hit))

bekymmer

Jag har värsta beslutsångest. Dels för ikväll då jag är bjuden på två partyn och inte vet vilket jag ska gå på (i-landsproblem?), men dels för om jag ska pallra mig iväg till skolan för att ha utvecklingssamtal. Det är sjukt mycket mer lockande att lägga mig i sängen igen och mysa lite med micke (fan vad jag tjatar om honom heeeela tiden i bloggen, men det är för att jag umgås med honom typ 24/7).

Jag är fett sugen på godis, tänk er en stor godispåse från Karamellkungen, mums! Sen är jag sugen på potatisgratäng också, samt friterade räkor! Fast att jag är sugen på friterade räkor kunde nog de flesta som känner mig räkna ut. Jag tjatar om dem jämt. Det borde vara lättare att göra dem själv, då skulle jag käka räkor varje dag. Mums fillibaba!

Jag har förresten en idé om ett nytt inlägg i den andra bloggen. Jag ska tänka igenom lite vad jag ska skriva och sen kanske det kommer upp nån gång under veckan!

puss

kändis!

Kolla i Corren idag så ser ni en asful bild på mig och ämz. We are those superfamous good-looking hot chics with extra everything who's going to party all night today. PEPP!


Där i röd tröja sitter jag och den blonda tjejen bredvid mig kallas äma.
Bild lånad av Corren.se.

arrangörskurs och lägenhetsbesök

Ikväll var jag och äma på arrangörskurs på Skylten. Det var mycket givande och vi fick nog en hel del inspiration. Dessutom vart jag sjukt sugen på att bli aktiv i AKC eller liknande. Den första tjejen som föreläste, Elin tror jag att hon hette, fick mig verkligen att inse att arrangering, det är vad min framtidssyssla ska bli. Fast, som med allt annat jag blir inspirerad av blir det inte så mycket av det sen.

Efter arrangörskursen promenerade vi hem till mezz och kollade in hennes nya lägenhet. Fett fräsch!

JAG VILL OCKSÅ FLYTTA HEMIFRÅN!!!!!!!!

Imorgon och onsdag är det studiedag och de ska jag spendera tillsammans med plugg, och party. Första saken på schemat imorgon är att åka till skolan och ha utvecklingssamtal, usch! Jag hatar utvecklingssamtal. De är alltid så jobbiga och stämningen är alltid så jobbig. Jobbigt, jobbigt, jobbigt.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen bredvid mikael. Natti!

And then?

Dude, where's my car? går på tv just nu och jag nåste bara visa min favoritscen:

POPCORN!

Gud vad sugen jag vart på popcorn nu när jag läste i Rikards blogg om just dessa små salta snacks. Åhh...

För ca två veckor sedan var jag totalt anti popcorn. Efter att ha haft räls i tre och ett halvt år har jag lärt mig att hata popcorn. Men, nu de senaste veckorna har jag käkat popcorn tre gånger tror jag och guuud vad det är gott!

Älin hade världens godaste popcorn hemma hos sig när vi kollade på film senast. Jag tror det var gjorda av OLW, smörsmak såklart!

Ja, det skulle ju inte sitta helt fel med en skål smörpopcorn!


shopping

Jag och mikael tog en sväng på stan nu i eftermiddag, himla skönt att stan är öppen på söndagar nuförtiden. Det är skitjobbigt att gå på stan med en kille, seriöst. Det var honom vi skulle kolla på kläder till, men han höll ändå på att larva sig i provrummet och var nog mer intresserad av att se på sin stjärt i spegeln än att prova kläder. Jag fick beskåda en del dans i de nya kläderna där i H&M's provrum också. Jaja, han köpte en tröja och en skjorta tillslut och jag köpte tre par trosor och ett glans-hårspray (skitbilligt, bara 20 spänn på H&M).

Nu fick jag precis ett sms av mikael, han gick på toa för en stund sen (toan ligger typ två meter från där jag är). I sms'et stod det: "missade toan :(". Haha, klantarsel! Fast det är iofs mörkt där eftersom nån propp tydligen gått för ett tag sen, och då är det kanske inte så lätt att se vart man ska pricka. Eller nåt..

ikano

Tjaa! Lördagskväll, najs. Imorgon är det söndag och helgerna går alldeles för fort.

Idag har jag varit på Ikano med min familj. Vi började med att äta tacobuffé på Pepproni eller Fefferoni eller vad det heter. Efter det ägnade vi några timmar i affärerna. jag inhandlade ett nytt puder och en ny foundation eftersom båda tagit slut.

Nu är jag i LT (lääämbotown) hos micke och vi ska spela spel. Jag kommer äga sönder honom. HAH! Vi ska spela "spelet om Linköping", töntigt värre. ; D Det är likadant som Monopol fast det bara handlar om Linköping där man bland annat kan köpa Ekholmen Centrum, Resecentrum, Brännpunkt, Gamla Linköping och Saab. Detta blir nog skoj!

marsvinsdöd

Jag drömde inatt att två av våra marsvin dött och att lollo köpt två nya. De nya var jättesmå och söta, kolafärgade med vita fläckar. Sedan efter ett tag då Molly (mitt marsvin, som då var gammalt) och de två nya marsvinen bott i sin bur ett tag kom en hund på besök hemma hos oss. Hunden var inte riktigt tam och den stack ner huvudet i marsvinsburen och skrämde Molly så hon fick hjärtattack av hans skällande. Sedan låg hon halvdöd jättelänge innan hon tillslut dog. Det var en HEMSK dröm. Även fast jag inte bryr mig så överdrivet mycket om marsvinen (jag har tröttnat för flera år sedan) så var det hemskt att se sitt marsvin plågas där i drömmen. Jag tror till och med att jag fällde en tår i sömnen.

För cirka ett år sedan dog ett av våra marsvin. Jag upptäckte det när jag kom hem från skolan. Hon låg bara där platt som en pannkaka i buren. Jag blev såklart jätterädd och vågade knappt titta på henne. När lollo kom hem blev hon helt förtvivlad eftersom det var hennes marsvin. Hon tvingade mig att lyfta bort henne från buren, det klarade hon inte själv. Det var så otroligt obehagligt! Att ta i en död varelse (förvisso hade jag plastpåsar på händerna, men ändå).

Men det är sjukt vad jag har drömt om marsvin på senaste tiden. För ett par dagar sedan drömde jag att jag själv stoppade ner ett av marsvinen i en stor glasburk. Sen lät jag henne ligga där i glasburken på fönsterbrädan i en vecka innan jag tog ut henne och stoppade ner henne i buren igen. Varför drömde jag det? Det skulle jag aldrig i livet göra. Jag mådde jättedåligt när jag vaknade efter den natten och kände mig som en mördare. För det marsvinet dog såklart efter ett tag också.

Nä fy. Det kanske är för att de rimligtvis borde dö snart eftersom de är såpass gamla. Jag tror att vi köpte dem år 2002 eller 2003, och de lever väl bara fem år? Jag kanske har fel, jag minns inte riktigt vad de sa i djuraffären.

Förlåt att det vart så mycket snack om mina marsvin, men jag är lite omskakad efter mina drömmar.

Just det, kom på en till sak som jag skulle säga igår men som jag glömde. Jo det är så att dällz är värsta sjuk och måste åka bort. Iofs åker hon bara till Örebro där hennes pappa bor, men ändå. Hon sa att det kanske var körtelfeber och det låter ju inte så speciellt nice! Hoppas hon blir bättre snart!

ovärd kväll

Nu har jag precis kommit hem till pappa. Bussen hem till mamma gick exakt samtidigt, men jag hade varit tvungen att gå fem gånger så långt från bussen hem i regnet. Då kändes det här som ett bättre alternativ.

Kvällen började hemma hos mikael eftersom jag hade mitt vin där. Efter att ha hängt en stund med honom drog jag hem till älin där det softades i ett par timmar innan vi gick till Nationernas Hus på student-party. Lovisas band spelade så vi tre (äma, älin och jag) fick hamna på gästlistan och kom på så sätt in utan studentleg.

Kvällen visade sig dock bli sjukt ovärd och skittråkig. Äma och Älin satt i ett hörn och viskade hemlisar mest hela kvällen och jag satt där för mig själv och låtsades vara trevlig och social mot några orkesterkompisar och andra från skolan.

The Majority Says (eller hur de stavas) gjorde en halvbra spelning, av det lilla jag såg. Lovisa sa att spelningen skulle börja halv tolv, men den vart visst flyttad till tio i ett. Halv två gick min sista buss så det var inte mer med det än att traska bort till den vid tjugo över.

Jag är missnöjd med kvällen och kände att jag lika gärna kunde ha stannat hemma och sovit. Mys med pojkvännen vore helt klart att föredra framför att slösa bort 80 spänn på inträde och öl (som ändå fick mig att må dåligt).

Jaja, den här kvällen är slut och jag ska lyfta bort datorn från min huvudkudde där den just nu ligger och istället lägga mitt eget huvud där. Imorgon får jag träffa mikael och mysa med honom, det får mig nog att sova gott.

NightZzzzz....

rep och tårta

Röksuget var för starkt idag. Jag föll för frestelsen och tog en halv cigg. Fy fan vad det var najs! Niccokickar äger! ; )

Nu sitter jag med en kopp té för att jag fryser så inihelvetes mycket, inte för att det är gott. Té är inte så speciellt gott, nepp.

Ikväll repade vi med bandet och firade Glenna som fyller år på måndag. Han fick lite presenter och så åt vi tårta, gott!

balmingel och sånt

Ikväll har jag hunnit med mycket. Först hade jag baslektion, sedan orkesterrep, efter det balmingel och nu sitter jag i mickes säng och tittar på honom när han käkar panpizza.

Vi hade följe av adam och äma hit, och nu befinner sig de två ett hus bort. Man ser adams baksida från mickes fönster här. Skrattretande, yep! Men jag har iallafall nån att åka buss med till skolan imorgon (ämaaaaa). Haha!

Jaja, nu kanske jag ska vara lite social. Jag ska bara säga att balminglet sög getballe och att det inte gav nåt överhuvudtaget, men det var ju mysigt att träffa folk från berzan.

framtidsångest och NP

Imorgon har jag nationellt prov i svenska B i sex timmar. Ja, du hörde rätt SEX TIMMAR! Det är ju fan helt sjukt..

Imorgon är det också "balmingel", då man kanske får lite tips och sånt inför balen (som det förövrigt är sjukt långt kvar till). Jag har börjat få ångest inför framtiden, vad i helvete ska det bli av mig?

en såndär "dagens-lista"

Dagens
humör: trött som fan!
klädsel: röd-svart-vit-rutiga brallor, svart långärmad tröja, randiga strumpor, svarta trosor, svart BH.
minus: att jag fryser som inihelvete
plus: att det gick skitbra på mit prov idag.
låt: Nils Landgren Funk Unit - Freak U
mys: komma hem från skolan supertidigt och kunna gå och lägga sig igen.
saknad: sommaren
händelse: haft prov och ska plugga sen
önskan idag: att allt kunde gå lite, lite fortfare så dagen bara tog slut. och sen också att jag får träffa micke sen.
ser fram emot: att sova igen..

I kissed a girl-låten

Fy faen vad jag stör mig på den låten. Visst, fine att hon tar upp ämnen bisexualitet som annars ofta göms och glöms bort. Men vad är hon för person egentligen?

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it,


Jag vet förstås inte vad de har för förhållande. Men kysser man en tjej -och gillar det- skulle jag iallafall se det som otrohet eftersom hon i så fall har en annan läggning än vad hon tidigare trott sig ha. Hon säger att hon inte är kär, men hon gillade det iallafall.

Men, jag tänker säkert för mycket och den där låten har nog egentligen ingen bakomliggande tanke. Preciiiis samma sak som Idol-Sebastians låt "Do what you're told" som (enligt mig, efter att ha läst lyricsen) handlar om att kvinnan ska vara underordnad mannen.

you never do what you’re told
Read the instructions, stay on the road
Think from above, not down below
I’m the man, gimme control
Baby baby please, just do what you’re told



Jaja, nu ska jag inte vara upprörd mer. Om fyrtio minuter börjar skolan och jag har prov första timmen, I better not be late!
Jag ska dock testa en ny buss idag som tar mig från Majelden till Ljunkan på sex minuter, intressant (det brukar ta runt 20 min).

P.S. I love you

Nu har jag precis avslutat en riktig myshelg med att titta på P.S. I love you tillsammans med älin och mezz. Den var bra. Dock inte alls lika bra som boken. Men fy vad jag grät. Det gick helt enkelt inte att sluta. Vilken gråtmaskin jag kan vara ibland!

Jag glömde visst att logga ut från msn igår och nu när jag kom hem upptäckte jag att tio av mina vänner skrivit till mig med mer eller mindre konstiga meddelanden.

Några exempel:

?HÜSEYİN? säger:
hey dou you want se3x whit me

[SPC] Blinx0^ † - Slayer! - † - || TyskenOne || - † - ||- (L) Cissi (L) -|| - † - R.I.P Robert. W - † säger:
Tjenare snygging ;)

Jonte säger:
YEA LOL HOPPAS INTE DU VAR PÅ LORIENT
Jonte säger:
drack du hb igår?'

Timmy säger:
var du på l orient

ßαηαηkµηgєη säger:
NISSA
ßαηαηkµηgєη säger:
NISSE SA JAG
ßαηαηkµηgєη säger:
NISSE!!

Kinderägg

Hejsan svejsan!

Här sitter jag i mickes säng med tre kinderägg bredvid mig, lycka!

Det är antagligen fullt ös och riktigt hålligång på L'Orient just nu på Black and White-partyt men jag är faktiskt inte så peppad överhuvudtaget. Jag har fortfarande ont i magen. BLÖHÖÖÖÖÖÖ. Kan det inte sluta?!

Nu ska jag leka lite med mina kinderägg, vi hörs imorgon eller nåt!

biopremiär och hårtoning

Jag sökte på min egen blogg (den nya) här på datorn i skolan och det visade sig att det visst varit någon inne och kikat på den tidigare. Wonder who!?

Om ca en timme börjar mitt IV (frisör) och vi ska idag tona håret på varandra. Jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha för färg, men jag tror jag väljer nån röd nyans för att göra min nuvarande hårfärg lite varmare. Vi har dubbelpass och slutar klockan sex, efter det blir det att springa ner till stan och SF där jag, äma och dällz ska på Saw V-premiären.

Jag måste bara berätta vilket bibliotikarie-hitler det finns på min skola. Alla som nån gång vistats i Folkungaskolans bibliotek vet vem jag snackar om. Just det, precis. Det är hon jag menar. Nu sist var hon på en liten mellanstadiekille för att han satt på bordet. Åhh,, hennes jävla smile. Tur att man slipper henne om bara några månader då JAG TAR STUDENTEN!

Jaja, nu ska jag leta reda på ämz eller dällz så de får min biobiljett. Jag hinner inte följa med och hämta ut den sen.

Förresten, hade religionsprov nyss. Det gick sådär, men jag tror att jag vart godkänd.

update

Nu har han äntligen spelat och sjungit en låt - Die Mauer av Ebba Grön. Hur söt som helst var han. Och är, såklart. Så nu ska jag sova här. God Natt!


En bild jag hittade i hans dator som han själv döpt till "SNYGG". Haha.. : )

Tjena

Exkursionen gick fint, bara att jag frös som fan.

Nu sitter jag hemma hos micke och han ska sjunga samt spela gitarr på en kärlekslåt till mig för att få mig att sova här. Annars är han screwed. Det verkar inte gå så bra för honom.. Vi får se om han lyckas! ; )


magen azzz..

Jag har haft jätteont i magen nu jättelänge och det är jättejobbigt. Idag har hela dagen gått ut på att må illa och förut fick jag kväljningar av att nysa. Bra? Naahh..

Det är dock bättre nu. Jag vet inte om det beror på att jag käkade en macka eller om det beror på att jag tog två ibumetin.

Faast, en bra grej med det här illamåendet/ont i magen är att jag mått så illa att jag inte kunnat röka och nu inte tagit en cigg sen i tisdags. Och då tog jag det bara för att jag var så extremt sugen, innan dess var det i söndags som var senaste gången. Dessutom har jag inte kunnat äta så mycket eftersom jag mått illa och på så sätt gått ner ett kilo, wehoo! Hahaha...

Nu i eftermiddag ska jag ut till Stjärnorp med biologi-gruppen. Jag är lite nervös. Dels för bussresan, jag kommer säkert bli åksjuk (kommer jag kräkas på bussen?). Och dels för själva exkursionen, jag känner inte nån i min grupp. Tänk om ingen vill jobba med mig.

Och en till grej, vad ska jag egentligen ha på mig? Varmt, men inte termobrallor va? Vad ska jag ha för skor? Jag har inga bra.

Jaja, nu ska jag göra iordning en termos med varm oboy (mmm...) och sedan åka iväg till skolan och hämta religionsblocket. Vi har prov imorgon och jag måste nog läsa igenom termerna lite.


...

Nu när Obama vann valet, hur ska man då kunna spela neger och president?

kiss på kanten

Här hemma hos min mamma startades det livliga diskussioner och bråk för minsta lilla skitsak. Senaste (som mamma, lollo och helena bråkar om just nu) är att en av mina småsystrar alltid kissar på kanten och att det luktar bajs när hon varit på toaletten. Ja, inte är vi pryda i det här huset.

Jag har förövrigt mått skit hela dagen idag. Jag har haft ont i magen och mått illa om vartannat. Mikael var dock här i eftermiddags och det piggade upp mig lite. Även fast jag kanske inte var så himla rolig att vara med så uppskattade jag hans sällskap.

Imorgon ska jag på exkursion med biologin till Sjärnorp vilket innebär att jag slutar skolan klockan sex, kul va? på fredag slutar jag också skolan klockan sex eftersom vi har dubbelpass på IV. Fast det ska bara bli kul eftersom det är toning av hår som står på schemat. Efter skolan har jag ganska bråttom eftersom jag ska infinna mig på filmstaden klockan halv sju då jag, äma och dällz ska på Saw V-premiären. Det ska bli myspys. : )

Passionsfrukt.wordpress.com

Jag har skrivit mitt första inlägg i min andra blogg nu. Läs om ni har lust. Men som jag tidigare nämnt: det är kanske ingen bra idé att lämna sin blogg-adress! : )

Öppet Hus

Ikväll är det Öppet Hus för alla nior i Linköping. Vi ska göra fett med reklam så alla väljer Folkungaskolan såklart!

AJ!

Nu har jag opererats. Fy satan vad ont jag hade förut. Det är inte klokt. När bedövningen släppte dunkade det som in i helvete och min iprentablett jag tagit verkade inte överhuvudtaget.

Jag gick och la mig en stund och nu när jag vaknade gör det inte lika ont, vilket är extremt skönt.

En tråkig sak de kom fram till under operationen är att jag förmodligen kommer vara tvungen att ha tandställning igen. Jag blir så trött på allt, varför kan jag inte få bli färdig-rehabliterad snart? Jag har gått där regelbundet i elva år för att tillslut nu få mitt implantat, men inte ens nu funkar det.. Alltid är det något som är fel. Om det inte vore för ett misstag Folktandvården på Lilla Torget gjort i somras skulle jag få min nya tand nu i december. Men eftersom vissa tandläkare är en aning klantiga så blir det förmodligen fördröjt ytterligare några månader.

fjortis-syrran

Palla att ens syster ser ut såhär:

Det är nåt visst med den där skolan hon råkar gå på, tror jag?

Crunk Dude - Jag kysste Johan Palm

Jag skriver som Hanna Fridén att jag är nog den sista som ser den här videon, men den är ju ganska kul!


Operation

Efter en koll i kalendern på vad som händer i veckan såg jag att jag visst ska läggas på operationsbordet imorgon klockan 08.45. Där ser man! Ni får önska mig lycka till eller nåt, jag är en aning nervös..

Och förresten:
förlåt för att min blogg blivit så tråkig. Men det enda jag gjort under lovet är att ha varit med mikael. Och då har man faktiskt inte tid att blogga så mycket. Det är trevligare att mysa med honom. : )

Tja snygging!

morning

Imorgon börjar skolan igen, wohoo!!1!11!!!!

Lovet har annars varit ganska kul med fenomenmagasinet, krogen x2, blivit utslängd från en fest och så har jag träffat mormor. : )

Jag och Micke har spelat Sagan om ringen på ps2 massor nu och jag vart värsta sugen på att se filmen så det hoppas jag att vi ska göra nu.

tjena

Nu lånar jag Robins dator, han och Martin är ute och röker. Jag är lite sugen på mcdo-mat, fast helst pizza. Mcdo stänger om en timme och tio minuter, alla pizzerior har redan stängt. What to do?

RSS 2.0