Föddes en lördag, mamma kallar mig för discotjej

Helgen som gick kan man verkligen kalla en riktig grillhelg! I fredags grillades det vid Tannefors och i lördags grillades det på playan.

Hela lördagen bestod förresten av att spela monopol med micke och robin. Det tog 4(!) timmar att spela klart ett enda spel, och robin vann överlägset (trots sina bortskänkta pengar till oss).

Nu är det ny vecka, nya tag (eller?). Jag sitter och lyssnar på Veronica Maggio på Spotify och tar återigen upp tanken på att skapa ett album på Facebook, kallat "17 år". Där ska alla glansdagar från mitt sjuttonåriga levnadsår dokumenteras.

Jag har en surprise till en viss person, jag säger inget, men denne kommer snart (iallafall inom ett par veckor) upptäcka vad det är för överraskning.

Dagen idag ska spenderas framför datorn med diverse skolarbeten, och sedan med fyra timmars arbete. Tur att jag bara hade en lektion idag, annars skulle jag dö (typ).


:)

Puss på kärlek.

balfrisyr

Jag sitter och googlar lite på balfrisyrer och har kommit till det första valet: ska det vara en heluppsättning som denna:

(om jag väljer denna, åker nog luggen upp iallafall, eller åtminstone ska den lockas och isf ska mer hår ner)


eller en halvuppsättning som denna?:



Jag, Leila och Äma ska till nån grossist för löshår och köpa billigt hår till inköpspris om nåt tag, så hår ska jag ha, massssor! Måste bara fixa färgen först..

ätothemtothea

Det finns en liten (med betoning på liten) person, vars tankar man får förstå genom att lösa korsord och rebusar (och ibland genom rena chansningar), vars pysselsinne är det mysigaste som finns, vars partyhumör alltid är på topp på onsdagar, som gjort massa skit i sitt liv men ändå förtjänar all uppmuntran och kärlek som finns. En liten person som jag inte träffat på ett helt påsklov. En liten underbar person som jag ska på ett traditionellt, men oftast välbehövligt lunchmöte med imorgon. I just can't wait! <3

puss!

hemma

en dålig nyhet: jag har rökt i london. A lot. Sorry :D Har dock inte tagit en enda cigarett sen vi gick in på planet, kl sex igår kväll. Jaja, vi får se hur det går. Jag klarade mig trots allt ons-sön.

Det var btw fett nice i london. Vi hade det jättebra och det var supermys. Jag och mikael var jätteromantiska och åkte London Eye. OCH köpte det där fjantiga kortet som man kan få på t.ex flumride och Balder på Liseberg, med oss två pussandes på.


Det var en bra resa. Vi hade ett eget hotellrum på sjunde våningen utan hiss. Jag ska lägga upp en video med alla trapptsteg nån dag. Och alla bilder med. TYVÄRR! ;)

Primark var som vanligt ett himmelrike, och jelly beansen var to die for!

GLAD PÅSK!

Åh vilken underbar dag!

Nu har jag varit rökfri i tre dygn. Det känns bra. Var stolta över mig! Mitt humör var åt helvete de första dagarna, men nu har det börjat komma i balans igen. Det känns skitbra.

Imorgon klockan ungefär 06.00 ska jag, micke, mamma, lollo och helena åka till skavsta och sedan till stanstead, london. Pepp!!

Det har förresten varit en helt underbar dag idag. I love it!

hjälp

Jag är så rädd att jag skakar och är så inihelvetes glad att jag har lollo.

Idag när jag skulle hem från orkestern råkade jag ut för något extremt läskigt. En man, i 25-30-årsåldern förföljde mig ända från stan till Jakobsdal och försökte tvinga med sig själv hem till mig.

Efter mycket om och men och en jävligt lång diskussion då jag sa att han inte fick följa med och han evisades med att göra det, kom lollo susandes förbi på sin cykel. Om hon inte kommit och jag hoppat upp på hennes pakethållare, vem vet vad som hade hänt då..

När jag berättat allt för mamma tvingade hon mig att ringa till polisen, vilket vi också gjorde. Polisen tyckte det var bra att jag ringde.

Jag är fortfarande rädd och vågar inte titta ut genom fönstret. Bleh..



Uppdaterar lite: Jag snackade med Olga på Facebook och hon har tydligen råkat ut för i princip samma sak, med samma sjuka jävla man. Jag känner på mig att något hemskt kommer hända ikväll..

...

Jag blir så ledsen på mig själv. Kunde jag inte bara ha lämnat in skiten igår innan jag somnade?

RSS 2.0