vin --> emo

Nu sitter vi här utklädda till emo's. Skitsnygga, verkligen alltså! Jag har ju ingen kamera så jag kan inte ta några kort, men jag kan ju alltid fråga syrran om hon vill ta lite kort på oss.

Där ser man vad nåt glas vin kan leda till (vi är inte fulla, faktiskt) ((på riktigt alltså)). Nu ska vi ut.

Mikael är fett snygg, och jag ser också jävligt bra ut som emo. Vi kanske ses i dimman (mitt nya uttryck).

tja bloggen

Idag mår jag ganska bra. Mikael också. Jag är med honom. Vi ska ha vitt vin- och räkkväll ikväll. Mys-pys!

Mormor är här också, ännu mer mys. Igår var jag med Dällz, det var mys. Vi drack öl och snackade skit. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men jag ska nog uppdatera min passionsfrukt-blogg nån dag för er som undrar över den.

snö

Igår var jag på krogen. Det var sjukt nice. En såndär kväll man verkligen behöver då och då som innehåller öl, snack och massa mys. Tack Esmeralda! : )

Ikväll ska jag träffa Dällzan, får se vad vi hittar på.

btw.. DET SNÖAR!

godmorgon

Om typ en halvtimme kommer Håkan och Micke hit. Håkan tog körkort igår och ska skjutsa oss till Gamla Linköping. Såklart ställer man upp och låter honom få köra lite *blink blink*. Det är absolut inte så att jag inte orkar slösa pengar på bussbiljetter, nej det är baara för att Håkan ska få öva lite bilkörning! : )

Det är förresten väldigt många som tagit min quiz, vilket gör mig glad.
Poängställningen ser just nu ut såhär:

Rikard har dock fuskat eftersom han gjort quizen två gånger, första gången som Rikard och andra gången som Rullz. Fuskis! : D

Har du inte gjort min quiz ska du självklart göra den här!

Melissa Horn

Jag är en såndär person som inte gillar att börja lyssna på nya band/artister. Idag lyssnade jag för första gången på Melissa Horn. Hon låter som en kvinnlig Winnerbäck, me like. Fast det är värsta hypen kring henne, och därför är jag lite anti. Det är precis samma sak som med herr Hellström, Kent, Broder Daniel, Timo Räisänen och även Winnerbäck. Men, Håkan Hellström, Kent, Broder Daniel och Winnerbäck får jag faktiskt lyssna på. De snurrade hett i min cdspelare runt år 2002, då jag gick i sexan. Då var inte hypen. Den kom under högstadiet. Den där Timo Räisänen är det dock inte okej för mig att lyssna på.

Jag vet att jag tänker för mycket på vilken musik som är okej och inte, men det är sån jag är. Jag dömer folk efter musiksmak, direkt. Lyssnar nån på de banden/artisterna jag nämnde där uppe klassar jag denne som mainstream. Lyssnar nån på Rihanna, I kissed a girl-bruden, Akon osv klassar jag den personen som dum i huvudet. Det är nämligen inte musik han/hon lyssnar på. Det kanske låter hårt, men så är det.

Namedropping topp 5 favoritband är obiligatoriskt för att lära känna någon. De som inte kan rabbla upp sina favoriter har ingen musiksmak och är dumma i huvudet. De som rabblar upp fel saker är också dumma i huvet.

But, as you know: Evil is my middle name!

bara för att jag inte har något att göra..

Det har blivit oerhört många blogginlägg idag. Enbart pågrund av att jag har tråkigt. Om jag hade haft mina läx-grejjer här hos mamma skulle jag nog satt mig för att göra dem. tråkigt har jag. Imorgon ska jag dock träffa Mikael, najs! Vi har bestämt sjukt många saker som vi ska göra på lovet. Frågan är bara hur många saker vi verkligen kommer hinna med.

Här är vad jag kommer på just nu att vi ska göra:
  • åka till simhallen
  • gå på Fenomenmagasinet (och gamla Linköping, dvs chokladboden)
  • dricka vitt vin och äta räkor (vi ska bli lite småberusade)
  • åka till Kolmården
  • gå på halloween-fest
  • äta kina-mat
  • repa med bandet.
Det vi hunnit med hittills är bara att repa med bandet. Imorgon blir det nog Fenomenmagasinet, nostalgi på hög nivå! Och jag har förresten fått mina pengar från Peace & Love så nu ska det lyxas till. Studiebidraget kommer på fredag dessutom vilket betyder: I'm a rich bitch!

krulltott

Jag lockade hela mitt hår idag. Personligen tycker jag att det vart asläckert och snyggt. Det tyckte inte min familj. De skrattade åt mig och sa att jag såg ut som ett troll.

Tyvärr har jag ingen kamera så jag kan ta kort och låta er bedöma, men jag har ett gammalt kort då jag gjorde samma sak med mitt hår. Ser jag verkligen ut som ett troll?
Mitt hår är dock en aning lockigare nu eftersom jag sprayade lockarna. Det gjorde jag inte där på bilden.

Sorry för en scääb bild förresten!



quiz!

Gör min quiz.

Just do it and make me happy. Här alltså.
 

du kanske borde tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot

Tjenis penis!

Jag är glad. Jag är hemma hos mamma. : )

Jag har sovit här två nätter. Det funkar. Jag hoppas att jag får stanna hela veckan. Alla tonårstjejer behöver en mamma, so do I. Jag behöver en mamma att skvallra och snacka skit med. En mamma som tjatar på mig, en mamma att diskutera jämställdhet med. En kvinnlig förebild. Och fan vad jag älskar det här huset. Fan vad jag älskar mitt rum här. Fan vad jag älskar mina systrar. Fan vad jag älskar att få umgås med mina systrar. Fan vad jag älskar känslan i den här familjen. Fan vad jag svär.

Jag funderar på att fixa lite här i mitt rum, t.ex fixa min garderob. Det vore mysigt. Mitt rum är så sjukt mysigt! Jag kan rita upp en paintbild över hur det ser ut. Ni kommer bli så avundsjuka på min mysighet att ni vill flytta hit.

Det vart lite dålig upplösning eftersom man inte får använda bmp.-bilder i bloggen. MEEN, ungefär såhär ser mitt rum ut. Mysigt va? : )

bättre nu

Nu känns det bättre. Humörsvängningar? Yes Box!

Jag drog på lite Varnagel-musik och sitter här och sjunger med, högt för mig själv. Peppande som faen och jag känner mig på topp. Det enda som saknas just nu är en kall öl och sällskap. Och självklart någon som också kan texterna.


Varnagel - Amexbarn

(btw, älska felstavningen i början av videon!)

Fake Plastic Trees

Aah, jag dör.

Min nolla Albin har bytt namn på bdb till namnet på den här låten. Det var evigheter sedan jag lyssnade på den så jag var tvungen att göra det nu.

Jag hatar när man blir nostalgisk och verkligen saknar en tid och en människa enbart pågrund av en låt. Samtidigt älskar jag det. Men just nu känns det inte bra. Jag är ensam i ett stort hus och saknar någon att krama. Det enda jag får upp i huvudet är tiden mellan januari och juli år 2006. Det spelas upp en ljuslös film framför mina ögon med Radiohead som soundtrack.

And if I could be who you wanted
If I could be who you wanted
All the time, all the time.


Radiohead - Fake Plastic Trees

så vare kväll

Spelningen gick bra. Vi spelade för en massa moderattanter och gubbar.

Om tio minuter kommer bosse och micke och hämtar mig. De ska skjutsa mig hem till min mamma där vi ska repa med vårt nya band. Lobotomera Mera, det var väl så vi skulle heta? : )

Vi hörs vällan imörrn eller nået. Bajs bajs.

äntligen lördag?

Idag har jag orkesterspelning. Jag är inte peppad. Jag vet för det första inte vad vi ska spela för låtar och för det andra tycker jag vi har spelningar för ofta. Det blir inte lika kul då. Men vi kanske är eftertraktade.. ; )

Här bakom mig sitter Micke och spelar nåt på sin gitarr (gitarr-tönten nr. 1). Vi såg en ganska bra film igår, "Om Sara", den gick på svt. Sen såg vi idol också. Jag kände mig jättevuxen eftersom jag satt hemma framför tv'n en fredagskväll.

tjolahopp tjolahej

Idag hade jag kompledigt på IV't, men ska ändå tillbaka till skolan nu för att lämna en försenad bok till biblioteket. Efter det åker jag nog hem till Micke och myser lite där. Vi har varit tillsammans i fyra månader idag. : )

Det firar vi med en av de roligaste bilderna i min dator.

@ nollningen 08

rägniz

Fan vad jag hatar den där jävla bitchen. Jag började lipa två gånger idag under samma lektion enbart pågrund av henne och hennes elaka kommentarer. Tur att jag har världens bästa och mest förstående biologilärare som fick mig att må lite bättre genom att säga att jag är den duktigaste och mest ambitiösa eleven i vår biologigrupp. Då blev jag glad och tårarna kunde faktiskt sluta rinna. Dagens bästa person är alltså utan tvekan Lisa och näst efter det kommer mys-mikael.

Nu måste jag stressa iväg till musikskolan. Jag ska repa med Glenn och Grabbarna. De kan nog också få mig på lite bättre humör. : )

Tower Bloxx!

Nu har jag Tower Bloxx på min mobil och jag är jätteglad. Jag har blivit lite smått beroende av det på sista tiden och nu har jag det äntligen på min egen mobil tack vare min söta pojkvän micke. Han är bäst!

mycket utgifter

Jag fick idag ett mail av JaRocka, företaget som fixar med skolkatalogen, där det stod att leveransen kommer förskjutas till veckan efter lovet. Det gör mig ingenting, jag vill inte se den hemska bilden!

Men vad jag ville komma fram till är att det är sjukt mycket utgifter såhär i trean. Jag vet att jag sagt det förut, men jag blir lika förundrad varje gång jag förstår det själv. Studentmössan går på ungefär 400 spänn och jag har ganska svårt för att be mina föräldrar betala mina grejer. Den här saken vet jag att jag inte kan betala själv eftersom jag enbart har en hundralapp. Pappa har säkert inga problem med att betala, men han betalade ju min skolkatalog förra veckan så jag vet inte om han är så sugen på att pröjsa mer. Men det är han förhoppningsvis.

håva djur

Den här morgonen började med att jag försov mig. Jag vaknade klockan fem i åtta och skulle vara nere vid tinnerbäcken tio över. Jag kom dit vid kvart över och det tycker jag var bra kämpat.

Väl vid tinnerbäcken var det vadarbrallor och håv som gällde och småkryp i bäcken som skulle fångas upp. Jag hittade inte så många djur, men några iallafall. Priset tog Reuben och hans kräfta han hittade. Det kunde man inte tro va, att det bor kräftor i Tinnerbäcken.

Jaja, nu om tjugo minuter ska jag ha ge-mu och här bredvid ligger min gamla fiol från tiden jag spelade (när jag var 5 till 8 år gammal). Vi ska spela in en rytmövning och alla ska ha olika instrument. Detta kommer förmodligen låta förjävligt och jag hoppas inte att jag tappar bort mig. Vi ska ju trots allt spela in (och mitt instrument hörs gaanska väl).

ny blogg!

Nu har jag startat en ny blogg. Den är till för seriösa inlägg och kommer således inte vara så rolig att läsa för er som inte gillar seriösa stuff. Och med seriösa grejjer menar jag inte känslomojs, utan mer samhällsfrågor och filosofiska tankar. Typ.

Men, eftersom min far nog kommer läsa den bloggen behöver ni ju inte hinta med att jag har en annan blogg, jag gillar inte att han läser min personliga blogg.

Adressen är iallafall http://passionsfrukt.wordpress.com. Om ni inte vill att pappa går inte och snokar på era bloggar är det ju smart att inte lämna er bloggadress ifall ni tänker lämna en kommentar. Jag vet ju vilken blogg som hör till vilken person iallafall! ; )

Jag har inte hunnit skriva något inlägg än, men det kommer så småningom.

god morgon

Idag är det resursdag vilket innebär PA-dag. Äma kommer hit sen på ett lunchmöte. Just nu ska jag ha frukostmöte med världens bästa mikael som just nu står i köket och gör äggröra. Haha..

Frukost nu, vi hörs sen!

BTW!

Vi gjorde hårinpackningar idag på IV (förberedelser för nästa gång då vi ska tona varandras hår). Mitt betyg blev inte sämre än MVG! Sist gjore vi flätor på dockor och då fick jag också mvg, det känns så förbannat skönt ska ni veta att inte alltid ligga på g+.

När vi gjorde inpackningarna idag och det var min tur kom läraren förbi och kommenterade min snabbhet. Hon frågade om jag gjort det här förr, och det har jag ju inte. Jag kanske har fallenhet för frisörgrejjer? I'm gonna be that super famous hairdresser! :D :D

pannkakastävlingen

Dälly står fortfarande obesegrad i pannkakstävlingen. Jag kom dock inte sist den här gången (vilket jag gjorde sist med endast 7 pannkakor). Idag smällde jag i mig tolv pannkakor, en biff, några potatisklyftor och ett glas mjölk. Det är fan mycket. Efter tävlingen hade jag så ont i magen att jag åkte direkt hem (efter att ha haft ett möte med föreningsansvarige killen på skolan om FFFF). Väl hemma kollade jag lite bloggar men somnade direkt av min extrema pannkaks-koma. Nu har jag sovit bort hela eftermiddagen och är fortfarande mätt.

Poängställningen för pannkakstävlingen vart som följer:
  1. Dälly med 15 pannkakor
  2. Nisse med 12 pannkakor
  3. Äma med 11 pannkakor
  4. Mackan, Sofie & Hanna med 4 pannkakor var (tror jag)

tjaa bananaaaa

Idag var jag och mikael på tornby och storhandlade. Vi köpte mat på ikea (för sammanlagt 22 spänn) och en badboll och en sodukobok på Rusta (för sammanlagt 2 spänn). Vår resa gick alltså på 24 kronor plus massa busspengar. Värt!

Ikväll var vi hos Mezz och kollade på Kundun som handlar om Dalai Lama. Den var seg. Jag sov igenom halva filmen.

Nu är jag phett trött och ska sova, see ya mothafuckaaZ!!

trött och bakis

Partyt igår var jättekul. Det var massa roliga folk där. Vid klockan ett åkte dock alla hem och Micke hade lyckats övertala mig att sova hos honom. Bra idé? NÄ!

Jag sov ett par timmar för att vakna klockan sex igen och gå upp för att ta bussen klockan sju hem. Väl hemma hämtade jag min uniform eftersom det nalkades orkesterkonsert. Bakis-känslan var extrem. Och så var jag trött också.

Nu ska jag nog gå till Ica och köpa godis, sen sätta på nån bra film att softa till. Låter inte det bra?

party ikväll

Ikväll ska det partajas och jag är peppad som fan!

Frågan är bara om jag ska sova hos Micke eller åka hem. Imorgon klockan 09.30 ska vi samlas med orkestern för att repa. HmmZZ.. Klockan 12 är det konsert och man vill ju inte vara allt för bakis, hehe.

En tråkig sak: mina högtalare på datorn funkar inte, undrar vad som är fel..

Det var btw mysigt att gå på stan med Mezz idag, länge sen man kollade i lite affärer.

aaallå?

Det var skoj på repet. En ny tjej har börjat som heter Julia tror jag. Hon kommer i vart fall från Österrike och har varit i Sverige i två månader. Ändå kan hon både prata och förstå svenska. Det är imponerande! (hon hade inte läst nån svenska innan)

Fick just höra att Jonas och hans flickvän gjort slut för ett par dar sen, ganska tråkig nyhet eftersom de varit tillsammans i två och ett halvt år.  : /

Jaha, vad har jag mer att säga?
Nja, inget särskilt. Vad händer i helgen?

bråttom bråttom

Hej
Nu går bussen om nio minuter så jag har lite bråttom. Rep med bandet väntar och det blir nog kul, vi skulle repa nån ny låt. Men men, vi hörs senare eller imorgon.

Obs. detta vart ett typiskt modebloggareinlägg, sry.

PUSS! :)

kloss? pinne?

Ni vet de där sakerna man använder i mataffärer för att markera att här tar ens varor slut, och nästa kund har sina på andra sidan saken. Vad heter den grejjen?

Är det en:
-pinne?
-kloss?

Enligt Wikipedia och Svenska Akademin kallas denna pryl för "kundpinne". Skumt namn tycker jag..

Vad säger ni?

Jag och mikael har iallfall delade meningar.


One band one sound - SMK! (Sm-guld)

Tjenis penis!

På lördag har min söta orkester och jag konsert. Kom och kolla om ni vill, det är gratis! Vi ska vara på Konsert & Kongress i Konsertsalen, koolt va?

Det är i varje fall klockan tolv, prick. Be there or get your nipples twisted. Typ. Bra översättning, yeaaaah!

Jag kommer få sova själv inatt. Det känns tungt. Särskilt eftersom jag inte gjort det på en vecka minus i söndags. Blöhö..

Jahapp.. Mm.. jo precis. Nä, vet ni vad?

En sak som är irriterande:
När man går in i kylskåpet och hämtar ett mjölkpaket är det nästan tomt. Så det räcker bara till halva glaset. Sen måste man gå in igen och hämta ett nytt paket och skaka lite (yep, en tvångstanke), riva av fliken, vika ihop det gamla paketet, slänga OSV.. asjobbigt!

center eller plopp?

Som sann Linköpingsbo var jag idag tvungen att få reda på vad det är för skillnad på Center och Plopp. Båda tillverkas av Cloetta som ligger i Ljungsbro, ca 1-2 mil utanför Linköping (för er som inte bor här och redan vet).

Skillnaden verkar vara hårfin, men vill man veta en egentligen bakgrunden kan man kika in här.

Själv föredrar jag Center av någon konstig anledning, även fast min tröja säger något annat. Vilken gillar ni bäst?


Bild från random cup. Tror det var i Skövde 2004.

Nu måste jag få bli nostalgisk och berätta att vår nya coach Johanna (som visade sig vara en helt underbar och förstående person) kom med dessa tröjor från sitt jobb så vi fick ha dem som shooting shirts (uppvärmningströjor). Just till den där cupen lärde vi oss också ett nytt inkastsystem som kom att kallas just plopp, pågrund av tröjorna. Det var jättekomplicerat när vi skulle lära oss det och jag vet inte om jag fortfarande kommer ihåg det. De var ju trots allt 1.5 år sedan jag och min orange-vita boll studsade och lattjade i Vasahallen. De senaste åren jag tränade satt dock Plopp i ryggmärgen och skulle nog göra det om jag började träna igen nu också.

  Ungefär såhär såg det ut. De ljusblåa fyrkanterna är spelarna. Den oranga ringen är bollen, de mörkblåa strecken är hur spelarna springer och den oranga linjen är hur inkastaren passar bollen till personen högst upp till höger i bild då denne gör en layup efter att ha blivit screenad. Fattar ni? : )

Bullen 17 år

Jag vet exakt vad jag ska ge honom i födelsedagspresent om jag får komma på hans kalas, nämligen en påse hembakade bullar. Anledningen till att han kallas bullen är en incident på jesusbussen förra året då han tvingade mig ta kort på honom när han åt bulle.


Den berömda bull-bilden.

MVG!!!!

Ohmygod. Herregud. Det här var behövligt.

Det är nästan så jag borde köpa något för att belöna mig själv. Eller så gör jag inte det. Det borde vara en självklarhet att jag får mvg. Det jag gjorde den här gången för att förtjäna det var att faktiskt gå på lektionerna, ta anteckningar och plugga litegrann innan provet. Om jag gjorde det oftare skulle jag nog inte sitta med mina fucking ig'n och g'n.

Men åhhhhh, jag är sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt glad. Det gjorde verkligen min dag. Och väger nästan upp att det gick så dåligt på spelningen igår.

När läraren sa att han rättat proven började mitt hjärta slå jättefort (ey, när hände det senast? inte under de senaste tre åren), jag visste redan när jag skrev provet att det gick bra. Självklart hoppades jag på ett mvg, men det kunde jag ju inte räkna med så jag satt och höll tummarna för ett vg. När jag bläddrade igenom provet såg jag att jag fått vg på alla uppgifter utom två, en med g+ och en med mvg. Det kunde ju inte leda till ett mvg? Då, på sista sidan hittade jag det. Ett MVG i en ring med röda bokstäver. Lycka, ren lycka.

Det är nästan så jag börjar gråta, så stolt är jag över mig själv. YES! WOHOOO!!!

Jag kom förresten på ett sätt att belöna mig själv. Jag snodde en godis av Micke som glömde sitt här i helgen. Moahaha.. (Jag hade lovat att inte ta nån.)

Nice kvalitet me mobilkameran alltså..

spelning nästa

Jag är en aning nervös. Undrar hur det går. Förhoppningsvis bra, men man vet ju aldrig.

Efter spelningen ska jag träffa Pelle som byter tåg i Linköping. Han har vart i Sthlm och ska hem till Hultsfred igen. Han skulle få sitta på resecentrum i en och en halv timme och vänta på sitt tåg, så då kunde jag ju lika gärna hålla honom lite sällskap. Det blir skojjigt att träffa honom men antagligen lite stelt också. Vi får se!

Nä, nu ska jag öva igenom Autumn Leaves en gång till och sedan cykla till skolan där spelningen hålls. Wish me luck!

bloggkoll.com

Bloggkoll kan vara en av internets bästa uppfinningar. Jag själv prenumererar på 23 av mina favoritbloggar (vissa uppdaterar varje dag, andra en gång varannan vecka)! När man går in på sidan får man direkt se alla nya inlägg som skrivits sen senast.

Idag sökte jag på mig själv och fann att fyra personer prenumererar på min blogg. Undrar vilka! ; )
Jag gissar på Ehmelie, Rullzz, äma och vem mer?

oboy och alexandra

Här sitter jag med en kopp varm oboy och Alexandra framför mig. Klockan sju ska vi ha spelning med Glenn & Grabbarna i Folkungaskolans aula men innan dess ska jag bara ta det lugnt och försöka läsa lite om islam.

Labbprovet på NkB gick bra, vi skulle bestämma alkaliniteten i två sjöar. Det kanske låter svårt, men det var det inte. Jag är dock sämre på labbrapporter, så det är väl där jag faller kan jag tänka mig.

Jag klippte förresten snedlugg igår, det vart ganska nice. : )

monday baby

Jag hade nyss IV och vi flätade inbakade och utbakade flätor på långhåriga dockor. Jag fick mvg på båda uppgifterna även fast jag inte var nöjd med flätorna. Schysst lärare. Vi behövde inte lämna in våra arbeten heller. Fast det är ganska bra, för då kan jag göra det bättre.

Om ett tag har jag labb-prov i naturkunskapen. Kul..

Jag träffade Michis utanför ljunkan och det var trevligt. Vi snackade lite högstadiesnack och sånt. Hon skulle ha samma IV som jag har fast nästa period. Det kommer passa henne bra tror jag. Ett kul minne från högstadiet var när jag låg med huvudet i hennes knä i korridoren och fick mina ögonbryn plockade. Fyy vad ont det gjorde, haha!

Nu ska jag ta och fixa lite mat. Jag har inte bestämt mig för om jag vill ha Lövtunn bit eller Fläskkotlett. Hmm, svårt val!

älska helg-läxor!

Nu har jag suttit med mitt IV-arbete i typ två timmar. Det enda jag hittills gjort är att letat upp samt skrivit ut 10-15 bilder på 5 olika ansiktsformer.

Nu är det dags att analysera vad frisören gjort rätt i skapandet av dessa frisyrer, samt vad som är fel. Det var riktigt svårt att hitta bra bilder på hjärtformade ansikten. Dessutom har jag en svår bild där jag inte är säker på om ansiktsformen är avlång eller oval. Jag måste få minst nio korrekta bedömningar för att få mvg, så det gäller att göra det här bra!

Jag ska bara visa ett par bilder på några snygga frisyrer jag hittade när jag tittade runt på bilder:


Underbar busig frisyr som jag gärna skulle ha om jag bara passade i den.


Ganska random frisyr egentligen, men jag har alltid gillat den. Stort plus på den asymmetriska luggen. SJUKT snyggt!


Håret ser ju verkligen silkeslent ut och den här frisyren är också lite busig. Korta frisyrer är snyggast.


Underbar lugg. Det är fint med de röda läpparna och bleka ansiktet till det blonda håret. Såklart är håret nyfönat och skulle antagligen inte se ut sådär efter fem minuter utomhus. Men snyggt är det, ingen tvekan.

Behöver jag nämna att jag önskar att jag hade oval ansiktform, tunnt fint rakt nordiskt hår samt sådär sjukt snygga drag som brudana där uppe?

partybilder

Även fast det kanske inte ser så ut på bilden, så tycker jag faktiskt väldigt mycket om den där bruden.



Här kommer lite andra partybilder från i onsdags och fredags. Samtliga bilder är knyckta från antingen äma eller linda.


hello happy drunkass


jättegod middag hemma hos Mezz.


Glada brudar som ska på krogen.


Ölspel hemma hos Dällzan.


Två snygga blondiner.


paaarty party!


Födelsedagsbarnet Esmeralda med stans snyggaste klänning.


Glipan mellan min tröja och mina brallor är bara SÅ het.


Ämzan klunkar vin.

tjenis penis

Det var kul igår med Pocahontas, sen ölspel och krogen (och så hängde jag med Micke också såklart). Myspys.

hejhopp fågelpropp

Nu sitter jag hos Älin och vi har kikat på Pocahontas, den var mys. Nu peppar jag på party, Älin har tvärvägrat hittills, men nu verkar hon vara lite på g. (hoppas hoppas)

Vi vart inbjudna till Dällzan på ölspelet och sånt och det vore trevligt eftersom det var eeeevigheter sen jag träffade henne senast.

Vad har jag mer att säga? Jo att jag har världens sötaste pojkvän kanske och att vi bakade pannkakstårta igår. Vi hade pannkakor, sylt, grädde och smält choklad. Mummaa..

Och att vi började med hår på IV idag. Vi fick tvätta varandras hår och jag fläshade massa med mina hårkunskaper och min lärare verkade gilla mig. Det känns bra.

Nu ska jag försöka peppa Älin så mycket det går. Vi hörs imorgon eller nåt!

Det vore ju inte helt fel med en cola..

Visst ser bilden lite ut som om den kom från en Coca Cola-reklam?


Nu ska jag äntligen (efter att ha gjort nada i typ två timmar) duscha, göra mig iordning och sen åka bort till lambotown där jag förhoppningsvis ska få en tårta. :D

Party igår

Det var kul hos Mezzzzz igår. Vi drack vin som hennes pappa var så snäll och bjöd på, åt massa snacks, åt mat och snackade skit. Supermysigt. Det mindre mysiga kom i Esmeraldas hall då vi skulle dra oss ner till krogen, jag var något överförfriskad och började såklart snacka om sånt man inte pratar om. Det hela slutade iallafall med att jag lipade sönder i hennes trapphus. Och hur mycket mer pinsamt kan det bli? Jag gör inte sånt. Fy vad jag ångrar mig, seriöst. Andra kanske inte bryr sig, tycker inte det är nåt konstigt med att halva klassen får höra, men jag gör inte så. Mina problem håller jag för mig själv, möjligtvis kanske mina närmsta vänner och jag kan snacka lite ytligt med de jag är ytligt kompis med. Men nä.. Jag ångrar mig verkligen.

Vi drog oss iallafall ner mot stan. Checkade läget på två stället och jag skämde ut mig totalt. Efter en stund bestämde jag mig för att ta mig hem på nåt sätt, det snurrade massor i huvudet. Klockan var fem i tolv och bussarna slutar gå klockan halv tolv, så det var bara att traska hem.

Idag vaknade jag med sprängande huvudvärk, utsmetat smink, samma kläder som igår (förutom brallorna som jag lyckats sparka av mig), sänglampan tänd, huvudet på fel sida av sängen, inget täckte och samma frisyr som igår (vilket innebär 20 hårnålar och två kilo hårspray). Jättebra, verkligen! Altandörren stod iallafall inte öppen den här gången..

Men som det ska vara: onsdagar är partydagen nr 1.

Jag kom på en sak, vi får inte glömma hårspraysdansen!

lite bråttom, bara lite

Ojoj, har vart ledig hela eftermiddagen. Bara tagit det lugnt och så. Om 20 min går bussen till stan. Då ska jag ha baslektion, orkesterrep och sen fira lilla mezzi. Det ska bli skojj.

inställda lektioner

Vi hade visst ingen biologi nu imorse. Surt! Sen har vi ingen svenska eller naturkunskap idag heller. Detta innebär att den enda lektion för idag blir Gehörs och Musiklära som börjar kl 9.40. Ganska soft, men det skulle varit softare om jag vetat om att biologin var inställd, för då skulle jag fått sovmorgon. Istället får jag sitta här i datasalen och sega eftersom alla andra har lektion.

Jag ska försöka ta reda på lite info om Sveriges ekonomiska system just nu, och dess tendenser. Det kan ju inte vara så svårt.

mannen med krav

nisse ت säger:
kom hit
nisse ت säger:
så får du godis
nisse ت säger:
och en puss
nisse ت säger:
frestande va?
Mikael säger:
kom hit så får du godis, kebabpizza, en puss, en kyss, en kläm på stjärten
nisse ت säger:
kom hit så får du vad du vill ;D hoho
nisse ت säger:
den slår du inte
Mikael säger:
men den funkar ju inte
Mikael säger:
jag kanske har världens högsta krav
nisse ت säger:
vad vill du ha då som du inte tror att jag fixxar?
Mikael säger:
jag vill ha en miljon dollar och en bäbiskines
nisse ت säger:
meeh..
nisse ت säger:
det får du inte
Mikael säger:
då kommer jag inte
Mikael säger:
.
nisse ت säger:
:(

ssu mothafucka

Nu ringde de igen. Och spelade in ett meddelande på min telefonsvarare. De ville att jag skulle "engagera mig igen". Vadå, när engagerade jag mig senast? Tyvärr minns jag inte, EFTERSOM DET INTE HÄNT!

Det vore dock lite kul att vara aktiv inom något politiskt ungdomsförbund eftersom jag inte riktigt har nån annan att snacka politik med. Alla är så tråkiga och så sjukt neutrala att de inte har nån åsikt om nåt.

tjena mittbena

Balhysteri som faeeen.
-jag har ingen att dansa med.
-jag vill inte dansa med honom.
-jag hoppas jag får dansa med honom.
-HJÄLP, jag vill verkligen dansa men har ingen.
-Oh nooooo..
-jag döööör.

Typ så låter det. En viss liten tjej hade en viss liten spännande konversation med en (förhoppningsvis) blivande balpartner idag. I hold my thumbs so to speak in english.

Själv vet jag inte heller riktigt hur jag ska göra. Det enda jag kommit fram till är att det kommer bli jävligt dyrt att ta studenten. Studentkryssningen som nalkas i maj vill man ju såklart åka på och den lär ju gå på en del. De kör med mottot what happens on the boat, stays on the boat, vilket låter lite spännande så partybåten måste man ju nästan åka med.. Förutom den där kryssningen kostar avslutningsmiddagen med klassen pengar (600 spänn per person tror jag, enbart för maten utan dricka). Studentmössan går på typ 400 spänn, studentklänning några hundra. Balgrejjer (typ klänning, avgift för att få dansa, middag osv osv) några hundra (om inte tusen!!). Sen tillkommer säkert en hel del till grejjer som kostar pengar. Öl t.ex. Och studentflaket måste hyras. Champagne-frukost. Vad har jag mer glömt?

Det ska iallafall bli spännande, allt det här. Skolkatalogen och studentmössan måste betalas snart, jag hoppas på sjukt schyssta föräldrar, för så stor är inte min ekonomi att den täcker de kostnaderna.

Jaja, plugga var det! Jag har tre pianoläxor, basläxa samt Ge-Mu-läxa tills imorgon, säkert något mer också. Jag ska satsa på att gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom onsdagar är så hektiska. På kvällen ska jag till Mezzi också och fira henne eftersom hon fyllde 18 i söndags. Det blir alltså först skola, sen piano, bas, orkester, middag hos Mezz och sedan ut på krogen. Hur ska jag orka allt? Och nu ska jag plugga. Fast helst skulle jag åka hem till Micke och hänga med honom. Men det kan jag inte, för han måste plugga. Även fast jag träffade honom senast imorse känns det som sjukt länge sen. Haha, vad fjantig jag är. Men det blir väl så eftersom jag umgåtts med honom konstant sedan i fredags.

Btw hade jag prov idag, Psykologi B. Ett stort fett IG kommer jag få. YES!

Och en grej till: jag är stans största fjäskare för lärare om jag bara vill. Samhällskunskap C ska jag få MVG i. Jag stannade kvar efter lektionen och pratade med läraren när alla gått, och sen hjälpte jag honom ställda upp alla stolar i klassrummet för det skulle städas. Yes! MVG HERE I COME!

måndagsmorgon

Goddag, eller godmorgon kanske?

Jag slutade skolan för ca en halvtimme sen och nu är jag hemma. Soft att sluta halv nio. : D

I lördags såg jag en av de läskigaste filmer jag nånsin sett, 1408. Se inte den. Både jag och Mikael var ungefär lika rädda och satt ihopkurade till en enda liten boll. Seriöst, skitobehagligt.

Annars då? Jo jag funderar på att starta en blogg. Ja, en blogg. Inte en sånhär skitsak utan en riktig blogg. Det jag sysslar med här på blogg.se är bara tidsfördriv. Jag tänkte starta en riktig blogg på wordpress.com. Där blir bloggarna snygga och man får ett seriöst intryck när man klickar in sig där. Ett undantag kan vara bb's pojkvän, men man kan väl inte räkna med annat från den personen. Jaja, vill ni ha ett smakprov på hur jag tänkte ha min blogg kan ni t.ex kika in hos Erik. Förutom att hans blogg är väldigt seriös, skriver han också sjukt bra. Bra kille det där, endast 16 bast.

Jag har förresten cepe-ont i min vänstra armbåge. Skumt alltså..

Ps, jag kommer inte sluta skriva på den här bloggen bara för att jag startar en ny.

hej hopp apsnopp

Hoppas ni har en mysig lördagskväll, det har iallafall jag med världens mysigaste mikael. : )

Vi ska kolla på film nu, en skräckis men jag vet dock inte vilken. Förut idag var vi hos Älin och såg "Pay it forward" och "Tjenare Kungen", två sjukt värda filmer.

Igår var vi (yes, jag skriver bara i plural idag) hos bullen och kollade på (hör och häpna) FILM (och drack lite folköl). Vi såg Meet the Fockers och den var askul. Äma opeppade ju på krogen, den lilla tråkisen.

Jaja, nu måste jag gå, men Micke ville säga nåt?

Hej jag heter Mikael. Jag mår bra.

Det vore sjukt värt att åka till Kolmården och titta på chimpanserna, dom är så JÄVLA roliga.
Ett smakprov:


Hej då!

p&l

Jag blir så sur på den där jävla festivalledningen alltså. Jag arbetade, som ni kanske vet, som fuktionär på festivalen och skulle därför få tillbaka pengar från biljetten jag tyvärr redan köpt innan. Det är alltså ca 1300 spänn de snott från mig. När jag var på festivalen tog min ansvarige chef hand om mig biljett samt fick kontouppgifter så han kunde sätta in pengar. Han sa att det kunde dröja ett tag, att jag inte skulle få dem förrän i augusti. Men hallå, det är oktober nu! Jag har redan ringt till Peace and Love en gång, och då blev jag tillsagd att skicka ett mail till dem. Det gjorde jag. Och fick inte något svar. För några dagar sen skickade jag ytterligare ett mail. Jag har inte fått svar på det heller. Jag blir så sjukt jävla irriterad på deras sätt att behandla sina festivalbesökare/funktionärer. Det är faktiskt lite så att jag ångrar att jag var funktionär. De där 24 timmarna jag arbetade kunde jag gärna sluppit. Faktiskt.

spelkväll

Ikväll har vi haft spelkväll med bandet. Vi spelade dock inte musik utan ett sällskapsspel vid namn "Geni". Det var rätt skoj. Jag drog mig dock hemåt vid halv nio-tiden och gav därmed upp min chans att komma tvåa. Jag och Glenna låg på toppen, men han var snäppet mer allmänbildad. Stackars Kimy fick knappt ihop några pluttar alls, men jag gav bort mina till henne när jag gick hem. Tack för en trevlig kväll grabbar, det behövdes!

En bild på några av grabbarna: Kimy, Kristin, Johanna och Mallan. Kristin och Johanna har dock flyttat från stan och ersatts av nya flöjtister och saxofonister. Fast man saknar verkligen de gamla grabbarna Kristin, Johanna, ia och Filippa. Det är inte riktigt samma sak nu.

ojdå!

Shit pommes.

Om en halvtimma börjar filosofin. Vem hejar på mig? Vem tror att jag hinner?

Bakgrundsfakta:
Det är ca 3-4 km till skolan.
Bussen går var tionde minut.
Bussturen tar antingen fem min till stan och sen en kvarts promenad
eller
20 minuter hela vägen fram.
Det tar 10-15 min att cykla.
Jag har ont i knät.
Alltså kan jag inte cykla.
Jag har inte klätt på mig än.
Jag måste sminka med också.
Och helst duscha.
Sen måste jag ställa undan frukosten med.

Den som svarar rätt på frågan ska jag skicka hem en goodie-bag till med alla mina favoriter (värde ca 1000 kr).

it's like a multicoloured snapshot stuck in my brain

Det var visst inget rep. Ganska skönt, men ändå tror jag att jag hade behövt det.

Jag kom på idag att det är sista chansen för mig att få betyg i Idrott & Hälsa A idag. Om jag inte lämnar in mitt hälsoarbete idag har jag gjort två års slit i rydsskogen och rosa huset förjäves. Micke kommer om 20 min, men jag måste fan göra det här.


stressonsdag som vanligt

Nu kom jag precis hem från skolan, seeent!

Vi hade vårt första möte på PA idag och det gick väl ganska bra tror jag. De flesta verkade iallafall peppade. Om en halvtimme måste jag ha åkt, ska på baslektion och sen orkesterrep, puh.

Efter repet hoppas jag Micke kommer hit, annars kommer jag nog inte få träffa honom på skitlänge. Typ iallafall. Kanske på måndag. Blöhö.. sånt tär på mig. Poetiskt I know..

Jaja, nu ska jag skriva loggbok till PA:t och sedan öva lite bas om jag hinner innan jag måste springa iväg igen. Jag kanske hinner klämma i mig en macka eller två också. Btw, det känns jäävligt skönt att ha pengar igen. Jag känner mig som en hel människa. Jag ska kunna dra fram mitt swedbank-kort och bara köpa det jag känner för. Allvarligt talat måste jag börja jobba igen, 1050 kr räcker faktiskt inte. Jag behöver minst 2500 kr i månaden för att bli tillfredställd (stavas det med två s?), bortskämd, I know.

RSS 2.0